پیام رئیس دانشگاه شاهد به مناسبت روز دانشجو

نویسنده:
مجید قندی زاده
تاریخ انتشار:
15 آذر 1403
دیدگاه ها:
IMG_20241206_091534_023

.

بسمه تعالی

16 آذر سال 1332 متعلق به تاریخ مبارزات ضد استکباری فرزندان رشید ملتی بزرگ است که در طول تاریخ همواره به شیاطین و چپاولگران دارائی های مادی و معنوی انسان ها نه گفته اند و خواهند گفت.          

دانشجویان مسلمان ایران در این روز آوای “ربناا..” را سر دادند و از آنچه غیر خداست از جمله طاغوت زمان و شیطان بزرگ آمریکا ابراز برائت کردند. در این روز حاکمان ظالم و سرسپرده شیطان بزرگ آمریکای مستکبر بی رحمانه سه نفر از دانشجویان عزیزمان را به شهادت رساندند تا مدال سرسپردگی خود را از اربابان زر و زور دریافت نمایند. اما مقاومت ملت بزرگ ایران ادامه یافت و بالاخره خداوند متعال پاداش این مقاومت را با پیروزی انقلاب اسلامی به ما عنایت فرمود.

ملت بزرگ ایران و دانشگاهیان محترم می دانند این روز در حقیقت روز شعار آمیخته با شعور و جاودانه مرگ بر امریکاست. آمریکا همواره دشمنی خود را با ملت بزرگ ایران و اصولا با هر ملتی که بخواهد مستقل بماند و مستقل فکر کند و خود مالک مایملک خود باشد را بروز داده است. ماهیت آمریکا یعنی سلطه و تکبر یعنی همان ماهیت شیطان، و ازاین جاست که می توان به حکمت کلام بزرگ حضرت امام خمینی رحمه الله علیه پی برد که آمریکا را شیطان بزرگ نامیدند.  

دانشگاهیان عزیز شاهد

اکنون جهان در آستانه ظهور حضرت منجی روحی له الفداء شاهد تحولات عظیمی است که برای درک ماهیت این تحولات نیاز به آگاهی و تفکر و مطالعه تاریخ سیاسی جهان داریم. اکنون جهان شاهد وحشیانه ترین جنایات آمریکا و سگ هارش در غزه و لبنان و سوریه می باشد. مردم جهان به تدریج در حال بیدار شدن و ابراز تنفر از این جنایات در اقصی نقاط عالم هستند. این در حالی است که دولت ها و شورای امنیت از صدور حتی یک قطعنامه بی خاصیت بر علیه این کشتارها به دلیل وتوی آمریکای جنایتکار عاجزند. 

اکنون ملت ها دیگر امیدی به این ساز و کارهای بین المللی و حرکت سردمدارانشان ندارند و خودشان پا به عرصه گذاشته و مخالفت و انزجار خود را به انحا مختلف ابراز می نمایند. این حرکات از دانشگاه های آمریکا آغاز و به دانشگاه های اروپا و مردم سایر نقاط جهان تسری یافت. امروز نیز کم و بیش شاهد این حرکت در این و آن گوشه جهان هستیم. 

امروز جهان بیش از پیش نیاز خود به یک منجی معصوم و الهی را احساس می کند. منجی ای که جنایتکاران را به سزای اعمالشان برساند و شیرینی عدالت و مهربانی را به جهانیان بچشاند. اکنون چشم مردم آزاده و بیدار جهان به مردم ایران و رهبری معظم این کشور عزیز است. رهبری که بیشترین شباهت را به آن منجی منتظر داشته و افعال و رهنمودهایش همان رنگ و بوی را دارد.

اعضای خانواده معظم شاهد:

همانگونه که در مراحل مختلف این راه پر افتخار ثابت کردیم بهترین راه ناامید نمودن کسانی که آرزوی بازگشت استبداد و فساد به کشورعزیزمان را دارند، اطاعت کامل از مقام عظمای ولایت حضرت امام خامنه ای و اتحاد اقشار مختلف ملت تحت لوای توحید است.

خوبان، اکنون این مائیم و این میراث با ارزش خون شهداء و امام شهداء که باید با تمام وجود از آن پاسداری کنیم و این عطیه الهی را به نسلهای بعدی تحویل دهیم.

اینجانب ضمن تبریک روز دانشجو و دعوت از کلیه اقشار دانشگاهی و به خصوص دانشجویان عزیز برای گرامی داشت هر چه با شکوهتر این روز بزرگ ، دانشجویان مومن را به حفظ هوشیاری جهت ناکام نمودن دشمنان از هر گونه تلاش برای مصادره شعارهای ضد استکباری این روز بزرگ دعوت می نمایم.

به امید ظهور هر چه سریعتر منجی عالم بشریت حضرت حجه ابن الحسن ارواحنا له الفداء.

احمد چلداوی

لینک کوتاه:

https://shahed.ac.ir/?p=61534

مطالب مرتبط

دکتر میرمحمدی

انتصاب «سرپرست معاونت پشتیبانی و مدیریت منابع دانشکده دندانپزشکی دانشگاه شاهد»

دکتر محسن خلیلی

انتصاب «سرپرست معاونت پژوهش و فناوری مرکز تحقیقات نوروفیزیولوژی دانشگاه شاهد»

دکتر عزیزی

انتصاب «سرپرست معاونت پشتیبانی و مدیریت منابع بیمارستان شهید مصطفی خمینی»

IMG_4618

بیانیه هیات رییسه دانشگاه شاهد ۱۹ فروردین۱۴۰۵

IMG_4596