نمایشگاه آثار هنری کارکنان دانشگاه شاهد  به مناسبت دهه فجر

نویسنده:
علی مصطفایی/روابط عمومی
تاریخ انتشار:
23 بهمن 1403
دیدگاه ها:
IMG_6595

.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهد، به مناسبت دهه فجر و ایام گرامیداشت پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی نمایشگاه آثار هنری با عنوان «صنایع دستی و هنرهای تجسمی»  کارکنان دانشگاه شاهد در روز دوشنبه ۱۵بهمن ساعت 9:30 در سالن نمایشگاه دائمی دانشکده هنر با حضور جمعی از مسئولین، اساتید و همکاران دانشگاه از جمله رئیس محترم دانشگاه جناب آقای دکتر چلداوی و اعضاء محترم هیات رئیسه و حاج آقا رجالی مسئول محترم دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شاهد افتتاح گردید در این نمایشگاه بیش از 60 اثر در زمینه های نقاشی خط، خوشنویسی، قلم زنی ، قالی بافی و بافتنی …… از آثار قریب به 18 نفر از کارمندان دانشگاه در معرض دید علاقمندان گذاشته شده است.

در پایان مراسم افتتاحیه سرکار خانم دکتر پیرانی معاون محترم فرهنگی اجتماعی دانشگاه ضمن تمجید از آثار کارکنان دانشگاه از زحمات آنان تشکر نموده و بر لزوم برگزاری بیشتر نمایشگاه‌ها و فعالیت‌های این چنینی که موجب پویایی محیط دانشگاه می‌گردد تاکید نمودند .

کارکنان دانشگاه در گفت‌ وگویی با سرکـار خانم پیرانی خواستـار حمایت بیشتـر از کارکنـان دا نشگاه برای برگزاری فعالیـت‌های فرهنگـی و هنری شدند.

 همچنین رئیس محترم دانشگاه بر لزوم بستر سازی مناسب برای استفاده مطلوب از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های هنری کارمندان دانشگاه تاکید و توصیه هایی در این راستا به مسئولین دانشگاه اعلام نمودند.

 

لینک کوتاه:

https://shahed.ac.ir/?p=62627

مطالب مرتبط

01 طرح پیام تبریک دکتر بخشی(1)

پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت روز کارمند

IMG_6352

پیام صمیمانه هیات رییسه محترم دانشگاه شاهد به مناسبت روز بزرگداشت مقام کارمند

افتخار آفرینی دیگر برای دانشگاه شاهد

درخشش دانشجوی دانشگاه شاهد در هفدهمین المپیاد ورزش قهرمانی دانشجویان پسر کشور؛ مدال طلا بر گردن سینا سیدمومنی

آموزشی

اطلاعیه ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دوره دکتری تخصصی دانشگاه شاهد

آموزشی

اطلاعیه نحوه ارزیابی دروس ترم تابستان ۱۴۰۵