بیانیه دانشکده طب ایرانی در ارتباط با مسائل منطقه و شهادت رهبر مقاومت، سید حسن نصرالله

نویسنده:
علی مصطفایی/روابط عمومی
تاریخ انتشار:
16 مهر 1403
دیدگاه ها:
SAVE_۲۰۲۴۱۰۰۳_۱۳۲۶۵۳

.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهد، در پی شهادت رهبر مقاومت، سیدحسن نصرالله و در ارتباط با مسائل منطقه، دانشکده طب ایرانی بیانیه‌ای صادر کرد.

و سیعلَمُ الَّذِینَ ظَلَمُوا أَی مُنقَلَبٍ یَنقَلِبُونَ

و آنان که ظلم و ستم کردند به زودی خواهند دانست که به چه کیفرگاهی باز می گردند.

شعراء ۲۲۷

در پی جنایت‌های وحشیانه اسرائیل خبیث در به شهادت رساندن سید جبهه مقاومت شهید عزیز سید حسن نصرالله و فرماندهان مقاومت و مردم مظلوم لبنان و به منظور اطاعت و لبیک گویی به حکم اخیر رهبر عزیزتر از جانمان، ما اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشکده طب ایرانی آمادگی خود را برای ایستادن در کنار مردم لبنان با همه امکانات اعلام می‌داریم و از خانواده دانشگاه شاهد دعوت می‌کنیم تا با لبیک گویی به این حکم در جریان‌سازی این امر مهم نقش مؤثر خود را ایفا نمایند.

از سپاه پاسداران که با عملیات وعده صادق ۲ امت اسلامی را سرافراز کرد سپاسگزاریم و خدای بزرگ را بر این نعمت شاکریم و از مسئولین عزیز نظام مقدس جمهوری اسلامی مجدانه خواستاریم تا با سازماندهی جریان‌های مردمی شرایط عمل به وظیفه شرعی را تسهیل نمایند.

لینک کوتاه:

https://shahed.ac.ir/?p=60453

مطالب مرتبط

1405-03-05 neshast ba karkonan 10

برگزاری نشست صمیمانه هیأت رئیسه دانشگاه شاهد با استادان و کارکنان دانشگاه در آستانه عید قربان

02 اطلاعیه آموزشی

اطلاعیه مهم آموزشی؛ تغییر نحوه برگزاری کلاس‌ها از ۱۶ خرداد ۱۴۰۵

2122121

افتخار آفرینی دیگر برای دانشگاه شاهد؛ «اهدای نشان حافظان موزه‌های ایران»

1405-02-30 jalase modiran 24

نشست شورای عمومی دانشگاه شاهد با حضور هیأت رییسه و مدیران برگزار شد

1405-02-30 jalase amozesh fani 02

جلسه تودیع و‌معارفه مدیران معاونت آموزشی دانشگاه