افتتاح فاز دوم مرکز نوآوری و کارآفرینی و گفتگوی صمیمانه معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم، جناب آقای دکتر محمد علی نژاد با اعضای منتخب هیات علمی دانشگاه

نویسنده:
مجید قندی زاده
تاریخ انتشار:
28 آذر 1402
دیدگاه ها:
1402-09-28 Bazdid moavene vazir olom 04

دکتر محمد علی نژاد پس از افتتاح مرکز نوآوری و فناوری از این مجموعه بازدید بعمل آوردند و با فعالیت ها و محصولات شرکت های دانش بنیان مستقر در مرکز رشد آشنا شدند.

بنابر گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهد دکتر محمد علی نژاد معاون محترم فناوری و نوآوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ضمن حضور در دانشگاه، فاز دوم مرکز نوآوری وکار آفرینی را روز دوشنبه 27 آذرماه 1402 افتتاح کردند.

این مراسم با حضور رئیس دانشگاه، معاونین، مدیران و اعضای هیات علمی دانشگاه برگزار گردید. دکتر محمد علی نژاد پس از افتتاح مرکز نوآوری و فناوری از این مجموعه بازدید بعمل آوردند و با فعالیت ها و محصولات شرکت های دانش بنیان مستقر در مرکز رشد آشنا شدند.

پس از این مراسم ایشان در نشستی مشترک با حضور مدیران پژوهشی و اعضای هیات علمی منتخب دانشگاه به ارائه برنامه های معاونت مطبوع خود پرداختند، همچنین در گفتگوی صمیمانه اعضای هیات علمی به ارائه نظرات و پیشنهادات خود در حوزه پژوهش و فناوری پرداختند.

در ادامه گزارش تصویری این رویداد را مشاهده می نمایید:

لینک کوتاه:

https://shahed.ac.ir/?p=55674

مطالب مرتبط

1405-02-28 khatm 22

گزارش خبری و تصویری از مراسم یادبود شهدای جنگ رمضان و درگذشتگان اعضای خانواده همکاران دانشگاه

02 اطلاعیه آموزشی

 ­­­­­­­اطلاعیه مدیریت آموزش تحصیلات تکمیلی دانشگاه شاهد، در خصوص نحوه مصاحبه مرحله دوم (مصاحبه علمی) آزمون دکتری تخصصی از معرفی شدگان چند برابر ظرفیت

دکتر مجید بیات

انتصاب «رئیس اداره امور هیأت علمی دانشگاه شاهد»

IMG_5202

بیانیه هیات رییسه دانشگاه به مناسبت روز جهانی روابط عمومی

دکتر حشمت اله اسدی

انتصاب «سرپرست مدیریت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شاهد»