بازدید رئیس دانشگاه از مزرعه تحقیقاتی گل محمدی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دانشگاه

نویسنده:
علی مصطفایی/روابط عمومی
تاریخ انتشار:
15 اردیبهشت 1404
دیدگاه ها:
گل محمدی1

.

به گزارش “روابط عمومی دانشگاه” دکتر چلداوی رئیس دانشگاه روز شنبه 13 اردیبهشت ماه از مزرعه تحقیقاتی گیاهان دارویی بازدید نمودند.

در این بازدید که دکتر مهرآفرین رئیس مرکز تحقیقات گیاهان دارویی و اعضای هیأت علمی مرکز، ایشان را همراهی نمودند؛ رئیس دانشگاه در جریان فرآیند اجرای طرح تحقیقاتی تولید و برداشت گل محمدی ارگانیک با هدف بومی سازی کشت و توسعه گیاهان دارویی اقتصادی در مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دانشگاه قرار گرفتند.

رئیس دانشگاه ضمن استقبال از اجرای این طرح تحقیقاتی کاربردی، ابراز امیدواری نمودند تا با توجه به اقلیم سازگار زمین های دانشگاه با گیاه گل محمدی و رسیدن به ارقام با کیفیت بالا و ارزش افزوده ای که سرمایه گذاری در این بخش ایجاد می کند؛ در آینده بتوانیم با توسعه این طرح جنبه درآمدزایی پایدار را برای دانشگاه ایجاد نماییم.

گفتنی است از دستاوردهای این طرح پژوهشی، بومی سازی و تولید گیاهان کم آب خواه در راستای فرآوری و تولید عرقیجات و اسانس های استاندارد برای مصارف دارویی و صنعتی می باشد.

لینک کوتاه:

https://shahed.ac.ir/?p=64531

مطالب مرتبط

01 طرح پیام تبریک دکتر بخشی(1)

پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت روز کارمند

IMG_6352

پیام صمیمانه هیات رییسه محترم دانشگاه شاهد به مناسبت روز بزرگداشت مقام کارمند

افتخار آفرینی دیگر برای دانشگاه شاهد

درخشش دانشجوی دانشگاه شاهد در هفدهمین المپیاد ورزش قهرمانی دانشجویان پسر کشور؛ مدال طلا بر گردن سینا سیدمومنی

آموزشی

اطلاعیه ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دوره دکتری تخصصی دانشگاه شاهد

آموزشی

اطلاعیه نحوه ارزیابی دروس ترم تابستان ۱۴۰۵