شاهد رشد و توسعه در زمینه‌ فن‌‎آوری و پژوهش هستیم.

نویسنده:
مجید قندی زاده
تاریخ انتشار:
04 دی 1402
دیدگاه ها:
1402-10-04 Hamayeshe hafteye pajohesh 02 - Copy

دکتر قاضی زاده هاشمی در آئین تجلیل پژوهشگران و فن‌آوران برتر دانشگاه شاهد با اشاره به اینکه دشمنان برای عقب نگه‌داشتن ایران در زمینه‌های مختلف فتنه‌های داخلی ایجاد کردند، گفت: شاهد رشد و توسعه در زمینه‌های فن‌‎آوری و پژوهش هستیم و امیدوارم این آمار همچنان در حال رشد باشد.

دکتر سیدامیرحسین قاضی‌زاده هاشمی، معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در آئین تجلیل پژوهشگران و فن‌آوران برتر که امروز 4دی‌ماه در دانشگاه شاهد برگزار شد، گفت: زمانی که آقای دکتر بیژنی (معاون پژوهشی دانشگاه شاهد) آمار فن‌‎آوری و پژوهش را در جلسه ارائه کردند؛ شاهد رشد و توسعه در این زمینه بودیم. امیدوارم این آمار همچنان در حال رشد باشد.

وی افزود: دشمنان برای عقب نگه داشتن ایران در زمینه‌های مختلف فتنه‌های داخلی ایجاد کرده و اقدامات امنیتی فراوانی انجام دادند. آنان در زمینه های مختلف ما را آزمودند؛ اما شکست خوردند.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران ادامه داد: ما زمانی رقیبی نداشتیم؛ اما در حال حاضر رقبای زیادی داریم و عقب هستیم، به‌همین علت باید تلاش فراوانی انجام دهیم تا عقب نمانده و به زمانی که در جایگاه نخست قرار داشتیم، غره نشویم.

لینک کوتاه:

https://shahed.ac.ir/?p=55742

مطالب مرتبط

IMG_7094

بازدید سرزده جمعی از دانشجویان دانشگاه شاهد از سلف مرکزی دانشگاه

1405-07-19 pol 21

برگزاری رویداد تخصصی «پل» با محوریت توسعه تعامل دانشگاه شاهد با جامعه و صنعت

IMG_20261010_231014_915

سرپرست بیمارستان شهید مصطفی خمینی دانشگاه شاهد، منصوب شد

1405 07 14 edit otaq shora 12

برگزاری بیست و یکمین جلسه شورای نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت با محوریت بررسی گزارش عملکرد واحدهای دانشگاه

Salgard Tadfin Shahidan Gomnam 39

آیین سالگرد تدفین شهدای گمنام دانشگاه شاهد برگزار شد