گزارش خبری و تصویری نشست صمیمی رئیس دانشگاه شاهد با فعالان فرهنگی

نویسنده:
روابط عمومی
تاریخ انتشار:
21 اسفند 1403
دیدگاه ها:
-2147483648_-210103

.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهد، در تاریخ ۲۰ اسفندماه ۱۴۰۳، دانشگاه شاهد میزبان نشستی صمیمی با حضور رئیس دانشگاه و جمعی از فعالان فرهنگی بود. این مراسم که با هدف شنیدن خواسته‌ها و مطالبات فرهنگی دانشجویان و فعالان این حوزه برگزار شد، فرصتی برای تبادل نظر و تقویت ارتباط میان مسئولین دانشگاه و دانشجویان فراهم آورد.

در این نشست، دکتر چلداوی، رئیس دانشگاه شاهد، به همراه حجت‌الاسلام صادقی، معاون مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، دکتر پیرانی، معاون فرهنگی، و دکتر عباسی، معاون پشتیبانی و مدیریت منابع دانشگاه و سایر مسئولین حضور داشتند. مسئولین با دقت به سخنان فعالان فرهنگی گوش فرا داده و به بررسی دغدغه‌ها و پیشنهادات مطرح‌شده پرداختند.

این مراسم که در فضایی صمیمی و تعاملی برگزار شد، در پایان با اقامه نماز جماعت و ضیافت افطاری به اتمام رسید. ضیافت افطاری فرصتی بود تا شرکت‌کنندگان در محیطی دوستانه‌تر به گفت‌وگوهای خود ادامه دهند و پیوندهای فرهنگی و اجتماعی میان دانشجویان و مسئولین دانشگاه تقویت شود.

این نشست نشان‌دهنده تعهد دانشگاه شاهد به حمایت از فعالیت‌های فرهنگی و توجه به نظرات دانشجویان در راستای ارتقای فضای فرهنگی این نهاد آموزشی است.

لینک کوتاه:

https://shahed.ac.ir/?p=63363

مطالب مرتبط

دکتر محسن خلیلی

انتصاب «سرپرست معاونت پژوهش و فناوری مرکز تحقیقات نوروفیزیولوژی دانشگاه شاهد»

دکتر عزیزی

انتصاب «سرپرست معاونت پشتیبانی و مدیریت منابع بیمارستان شهید مصطفی خمینی»

IMG_4618

بیانیه هیات رییسه دانشگاه شاهد ۱۹ فروردین۱۴۰۵

IMG_4596

بیانیه علوم پزشکی

بیانیه معاونت علوم پزشکی دانشگاه شاهد در پی تعرض دشمن امریکایی صهیونیستی به انستیتو پاستور ایران