کارگاه هنری «بعثت تا ظهور» برگزار گردید

نویسنده:
webadmin-site
تاریخ انتشار:
21 اسفند 1401
دیدگاه ها:
01

.

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، کارگاه هنری «بعثت تا ظهور» به همت انجمن علمی هنر و دانشکده هنر از ساعت 8 صبح روز شنبه و یکشنبه 6 و 7 و در ادامه 14 اسفند ماه با حضور اساتید و دانشجویان هنر برگزار گردید.

در این کارگاه که با موضوع بعثت پیامبر گرامی اسلام، اعیاد شعبانیه و نیمه شعبان برگزار شد، دانشجویان داوطلب ایده‌های هنری قابل اجرای خود را در قالب پوستر، تصویرسازی و نقاشی دیجیتال به اساتید کارگاه ارائه داده و پس از انتخاب اولیه دعوت به اجرا شدند.

پس از طی مراحل اولیه، دوازده نفر از دانشجویان برای شرکت در کارگاه آموزش دعوت شده و بر اساس توضیحات و تصمیم استادان، مقرر شد به مناسبت تقارن زمان برگزاری کارگاه با سالگرد وفات مرحوم دکتر عبدالرضا چارئی آثار نقاشی‌خط و خوشنویسی ایشان با موضوعات امام زمان(عج) محور و الهام‌بخش تولید آثار دیجیتال در قالب پوستر باشد.

گفتنی است دانشجویان با توجه به آموزش‌های اولیه، اقدام به اجرای ایده‌های خود در این زمینه نمودند و یکشنبه 14 اسفندماه طی مراسمی با حضور معاون محترم فرهنگی و اجتماعی و همراهان ایشان داوری آثار برگزار گردید و به کلیه شرکت کنندگان هدایایی تقدیم و از سه نفر برگزیده تقدیر به عمل آمد.

بدیهی است برون‌داد این حرکت فرهنگی در قالب پوسترهای موضوعی می‌تواند جهت تبلیغات فرهنگی در دانشگاه استفاده شود.

 

لینک کوتاه:

https://shahed.ac.ir/?p=49982

مطالب مرتبط

1405 07 14 edit otaq shora 12

برگزاری بیست و یکمین جلسه شورای نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت با محوریت بررسی گزارش عملکرد واحدهای دانشگاه

Salgard Tadfin Shahidan Gomnam 39

آیین سالگرد تدفین شهدای گمنام دانشگاه شاهد برگزار شد

1405-07-11 jalase setd tashyi 02

جلسه ستاد تشییع شهدای گمنام دانشگاه شاهد برگزار شد

1405-07-07.parcham.30

برگزاری سومین روز تجمع دانشجویی در دانشگاه شاهد

01 انتصاب جلال نظر زاده به دست ابوالفضل واحدی

انتصاب سرپرست دفتر آموزش عالی غیر دولتی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری