پیام تبریک معاون دانشجویی دانشگاه شاهد به مناسبت روز دانشجو

نویسنده:
علی مصطفایی/روابط عمومی
تاریخ انتشار:
15 آذر 1404
دیدگاه ها:
اطلاعیه تمدید ثبت نام

.

دانشجویان عزیز دانشگاه معظم شاهد

سلام بر شما یاران همیشه بیدار و جویای حقیقت، نور چشمان میهن و سرمایه‌های فردای ایران اسلامی.

شانزدهم آذر، روز دانشجو، نه فقط یک مناسبت تقویمی، که نماد عزت، آگاهی، مسئولیت‌پذیری و پیوند «علم» با «ایمان» و «تکلیف اجتماعی» است. روزی که یادآور حماسه‌آفرینی دانشجویان آگاه و انقلابی در دفاع از استقلال و آزادی این سرزمین و درسی همیشگی در پایمردی برای ارزش‌های متعالی است و شما دانشجویان گرامی در دانشگاه شاهد، که نامش یادآور شهدا و ایثارگران است، وارثان راستین این میراث بزرگید.

امروز، اهمیت روز دانشجو در یادآوری این نقش خطیر است: دانشجو، همچون نگهبانی هوشیار، باید همواره در مسیر کشف حقیقت گام بردارد، با نگاهی نقاد و سازنده در جهت اصلاح و پیشرفت بکوشد، و با روحیه‌ای مبتنی بر اخلاق و معنویت، علم را به خدمت انسانیت و حل مشکلات جامعه درآورد.

بیایید این روز را فرصتی برای بازخوانی رسالت خویش بدانیم و بیش از پیش با همدلی، احترام متقابل و پشتکار، محیط دانشگاه را به فضایی پویا، خلاق و سرشار از نشاط علمی و اخلاقی تبدیل کنیم.

ما در معاونت دانشجویی به حضور شما دانشجویان عزیز افتخار می‌کنیم، خودمان را همواره در کنارتان می بینیم و خود را موظف می‌دانیم تا همه ظرفیت‌ها را برای ارتقاء زیست سالم دانشجویی به کار بگیریم.

باشد که همواره پرچم‌داران علم، اخلاق و مسئولیت‌پذیری باشیم و نام «دانشجوی دانشگاه شاهد» را در هر عرصه‌ای با عزت، آبرو و کارنامه‌ای درخشان همراه سازیم.

روز دانشجو بر شما مبارک باد.

با احترام و آرزوی موفقیت‌های روزافزون،

محمد حسین احمدی

معاون دانشجویی دانشگاه شاهد

1404/09/15

 

#دانشگاه_نسل_پنجم

 

لینک کوتاه:

https://shahed.ac.ir/?p=69740

مطالب مرتبط

IMG_5794

برگزاری جلسه کمیته بحران، حوادث و بلایا در راستای آمادگی بیمارستان شهید مصطفی خمینی‌دانشگاه شاهد برای مراسم تشییع رهبر شهید

IMG_5207

قابل توجه دانشجویان محترم دانشگاه شاهد

02

برگزاری آزمون صلاحیت بالینی دانشجویان پرستاری ورودی ۱۴۰۱ در دانشگاه

IMG_5207

اصلاح فهرست رشته‌های مجاز ثبت‌نام متقاضیان استعداد درخشان کارشناسی ارشد سال تحصیلی ۱۴۰۶-۱۴۰۵

IMG_5207

اطلاعیه مهم؛ تغییر تاریخ سی و یکمین آزمون المپیاد