پژوهانه فناوری دانشگاه شاهد 600 میلیون تومان شد.

نویسنده:
مجید قندی زاده
تاریخ انتشار:
26 دی 1402
دیدگاه ها:
225006

رئیس دانشگاه شاهد با اشاره به اعتبار تخصیص یافته به طرح های پژوهشی داخلی مبتنی بر نیاز دانشگاه و صنعت افزود: علاوه بر پژوهانه فناوری، به طرح‌های پژوهشی داخلی مبتنی بر نیاز دانشگاه و صنعت بیش از یک میلیارد تومان اعتبار تخصیص داده‌شده است.

بنابر گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهد بر اساس مصوبات جدید دانشگاه به هسته‌های نوآوری شامل گروهی از دانشجویان، دانش‌آموختگان و پژوهشگران با محوریت یک عضو هیئت‌علمی تا ۲۰۰ میلیون تومان و در صورت جذب گرنت برون دانشگاهی تا ۶۰۰ میلیون تومان پژوهانه تخصیص می‌یابد. در راستای ارتقاء کیفیت پژوهش، افزایش معنادار حق تشویق مقالات باکیفیت در سال جاری عملیاتی شد. تشویق تا ۴۰ میلیون تومان از مقالات نمایه شده بین‌المللی باکیفیت بالا و تشویق تا ۶ میلیون تومان از مقالات باکیفیت ISC از این موارد است.

رئیس دانشگاه شاهد با اشاره به اعتبار تخصیص یافته به طرح های پژوهشی داخلی مبتنی بر نیاز دانشگاه و صنعت افزود: علاوه بر پژوهانه فناوری، به طرح‌های پژوهشی داخلی مبتنی بر نیاز دانشگاه و صنعت بیش از یک میلیارد تومان اعتبار تخصیص داده‌شده است.

وی اشاره کرد: راه‌اندازی مجتمع فناوری دانشگاه (واقع در خیابان شهید نجات الهی) علاوه بر ساختمان مرکز رشد (در خیابان ژاندارمری) جهت استقرار واحدها و شرکت‌‌های فناور و دانش‌بنیان از اتفاقات خوب در توسعه فناوری محسوب می‌شود. راه‌اندازی واحدهای صنعتی و نیمه‌صنعتی تولیدی دانش-محور هم در حال انجام است.

لینک کوتاه:

https://shahed.ac.ir/?p=56327

مطالب مرتبط

01 اطلاعیه دانشجویی

اطلاعیه ششمین دوره توانمندسازی زبان خارجی دانشگاه شاهد

01 اطلاعیه دانشجویی

لغو آزمون المپیاد روز جمعه 28 فروردین ماه 1405

اطلاعیه آموزشی

برگزاری اولین جلسه شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شاهد در سال ۱۴۰۵

IMG_4046

بیانیه بسیج اساتید دانشگاه شاهد در بیعت با سومین رهبر نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران حضرت آیت الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای. (مدظله العالی)

IMG_3782

کسب دو مدال ملی توسط دانشجوی دانشگاه شاهد در مسابقات لیگ تیراندازی کشور