برگزاری جشن میلاد حضرت زینب کبری (س) و بزرگداشت مقام پرستار در دانشگاه شاهد

نویسنده:
علی مصطفایی/روابط عمومی
تاریخ انتشار:
28 مهر 1405
دیدگاه ها:
-2147483648_-210115

.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهد، جشن میلاد باسعادت حضرت زینب کبری (سلام‌الله‌علیها)، اسوه صبر، ایثار و فداکاری، همراه با آیین بزرگداشت مقام پرستار، در سالن همایش امام خمینی (ره) دانشگاه شاهد برگزار شد.

در این مراسم، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر محمد دادسرشت به ایراد سخنرانی پرداخت. همچنین سرکار خانم دکتر میلانی، رئیس دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه شاهد، با سخنرانی در این آیین، به اهمیت جایگاه حرفه پرستاری و نقش ارزشمند پرستاران در ارتقای سلامت جامعه پرداخت.

این جشن با مداحی و مولودی‌خوانی کربلایی محسن عراقی و کربلایی صادق سحرخوان همراه بود و حاضران در فضایی سرشار از شور و معنویت، میلاد باسعادت حضرت زینب کبری (س) را گرامی داشتند.

این مراسم به همت هیئت فاطمیون، دانشکده پرستاری و مامایی و معاونت فرهنگی دانشگاه شاهد برگزار شد و فرصتی برای پاسداشت مقام والای پرستاران و قدردانی از تلاش‌های صادقانه و ارزشمند آنان در مسیر خدمت به سلامت جامعه فراهم آورد.

لینک کوتاه:

https://shahed.ac.ir/?p=77054

مطالب مرتبط

پوستر المپیاد ورزشی@1x

اطلاعیه برگزاری دومین جشنواره المپیاد ورزشی درون‌دانشگاهی و درون‌خوابگاهی پاییزه دانشگاه شاهد

Manovr 1405.07.28_07

برگزاری مانور تخلیه اضطراری با سناریوی وقوع انفجار در ساختمان سازمان مرکزی دانشگاه شاهد

IMG_0811

برگزاری جلسه معارفه دانشجویان دکتری تخصصی پژوهش هنر و تاریخ تحلیلی هنر اسلامی ورودی ۱۴۰۵

-2147483648_-210115

برگزاری جشن میلاد حضرت زینب کبری (س) و بزرگداشت مقام پرستار در دانشگاه شاهد

آموزشی

اطلاعیه ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان کارشناسی ارشد دانشگاه شاهد در سال ۱۴۰۵