برگزاری کارگاه آموزشی بتا “مهارت هایی برای پیشگیری از اقدامات خودآسیب رسان در محیط دانشگاه”

نویسنده:
روابط عمومی
تاریخ انتشار:
26 آذر 1404
دیدگاه ها:
1404-09-26 ensani 01

.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهد، کارگاه آموزشی «بتا؛ مهارت‌هایی برای پیشگیری از اقدامات خودآسیب‌رسان در محیط دانشگاه» با همت مرکز مشاوره و سبک زندگی برگزار شد. این برنامه آموزشی با هدف ارتقای آگاهی و توانمندسازی دانشجویان، ویژه دانشجویان ورودی جدید رشته‌های فنی‌مهندسی و علوم انسانی تدارک دیده شد و در محل دانشکده علوم انسانی برگزار گردید.

در این کارگاه، سرفصل‌های متنوعی از جمله آشنایی با آسیب‌های اجتماعی و پدیده خودکشی، شیوه‌های مدیریت چالش‌های زندگی دانشجویی، بایدها و نبایدهای پیشگیری از اقدامات خودآسیب‌رسان، مسئولیت‌پذیری اجتماعی و همچنین مهارت‌هایی برای نجات یک زندگی مورد بررسی و آموزش قرار گرفت.

بر اساس نظرسنجی انجام‌شده در پایان برنامه، دانشجویان شرکت‌کننده رضایت‌مندی بالایی از محتوای کارگاه و شیوه برگزاری آن ابراز کردند و این کارگاه را در افزایش آگاهی و آمادگی خود برای مواجهه با چالش‌های دوران دانشجویی مؤثر دانستند.

#دانشگاه_نسل_پنجم

لینک کوتاه:

https://shahed.ac.ir/?p=70842

مطالب مرتبط

01 اطلاعیه دانشجویی

اطلاعیه ششمین دوره توانمندسازی زبان خارجی دانشگاه شاهد

01 اطلاعیه دانشجویی

لغو آزمون المپیاد روز جمعه 28 فروردین ماه 1405

اطلاعیه آموزشی

برگزاری اولین جلسه شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شاهد در سال ۱۴۰۵

IMG_4046

بیانیه بسیج اساتید دانشگاه شاهد در بیعت با سومین رهبر نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران حضرت آیت الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای. (مدظله العالی)

IMG_3782

کسب دو مدال ملی توسط دانشجوی دانشگاه شاهد در مسابقات لیگ تیراندازی کشور