برگزاری جلسه هماهنگی ارائه درس مهارت‌های زندگی توسط مرکز مشاوره و سبک زندگی

نویسنده:
علی مصطفایی/روابط عمومی
تاریخ انتشار:
26 مهر 1404
دیدگاه ها:
InShot_20251017_122016411

.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، با آغاز سال تحصیلی جدید به منظور بررسی و ایجاد وحدت رویه در شیوه ارائه درس مهارت‌های زندگی برای دانشجویان ورودی جدید جلسه هماهنگی توسط مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه برگزار گردید.

در این جلسه که در روز چهارشنبه ۲۳ مهر ماه با حضور اساتید درس مهارت‌های زندگی برگزار گردید اساتید انتخاب شده به ارائه نقطه نظرات تخصصی خود در خصوص منابع درسی اولویت‌بندی سرفصل‌ها شیوه ارائه درس و نحوه ارزیابی دانشجویان در درس مهارت‌های زندگی پرداختند و با مشارکت همه مدرسین هماهنگی های لازم برای نحوه ارائه درس مهارت‌های زندگی صورت گرفت.

لازم به ذکر است درس مهارت‌های زندگی همه ساله با هماهنگی معاونت محترم آموزشی توسط اساتید معرفی شده از سوی مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه ویژه دانشجویان مقطع کارشناسی ارائه می گردد.

 

 

 

#دانشگاه_نسل_پنجم

لینک کوتاه:

https://shahed.ac.ir/?p=68066

مطالب مرتبط

پوستر شورای صنفی copy

فراخوان ثبت‌نام داوطلبان انتخابات شورای صنفی کارمندان دانشگاه شاهد

Persian Women’s Fitness Class Announcement

اطلاعیه ورزشی دانشگاه شاهد

مدیریت راهبردی

اطلاعیه برگزاری دوره آموزشی ویژه مدیران غیرهیأت علمی دانشگاه شاهد

DSC01080

برگزاری دوره معرفت‌افزایی ویژه اساتید دانشگاه شاهد در دماوند

ChatGPT Image Oct 7, 2026, 01_39_17 PM

برگزاری برنامه «هم‌خوابگاهی سلام» با محوریت مدیریت استرس در شرایط بحران