برگزاری اولین کارگروه بهداشت، ایمنی و محیط زیست در سال 1405

نویسنده:
علی مصطفایی/روابط عمومی
تاریخ انتشار:
02 خرداد 1405
دیدگاه ها:
IMG_۲۰۲۶۰۵۱۷_۱۰۰۶۵۷

.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهد و به نقل از اداره بهداشت و درمان، نخستین جلسه کارگروه بهداشت، ایمنی و محیط زیست دانشگاه در سال ۱۴۰۵، همزمان با هفته سلامت، روز شنبه ۲۷ اردیبهشت‌ماه با حضور ۲۷ نفر از اعضای کارگروه در سالن زنده‌یاد دکتر کیایی دانشکده پزشکی برگزار شد.

در این نشست، در ادامه مباحث مطرح‌شده در جلسات پیشین، موضوع پسماندهای عفونی و آزمایشگاهی مورد بررسی قرار گرفت. در همین راستا، نمایندگان کارگروه از دانشکده‌های مرتبط، ضمن ارائه گزارش‌هایی از وضعیت موجود، به بیان چالش‌ها، مشکلات و راهکارهای پیشنهادی برای رفع معضلات موجود در حوزه مدیریت پسماندهای عفونی و آزمایشگاهی پرداختند.

همچنین اعضای حاضر در جلسه، بر ضرورت هماهنگی بیشتر میان واحدهای مرتبط، ارتقای فرآیندهای ایمنی و رعایت استانداردهای زیست‌محیطی تأکید کردند.

در پایان جلسه نیز فهرستی از موضوعات پیشنهادی قابل طرح در نخستین جلسه شورای بهداشت، ایمنی و محیط زیست دانشگاه، جهت بررسی، تصمیم‌گیری و تصویب در مراجع بالاتر، به اطلاع اعضا رسید.

لینک کوتاه:

https://shahed.ac.ir/?p=73717

مطالب مرتبط

مدیریت راهبردی

اطلاعیه برگزاری دوره آموزشی ویژه مدیران غیرهیأت علمی دانشگاه شاهد

DSC01080

برگزاری دوره معرفت‌افزایی ویژه اساتید دانشگاه شاهد در دماوند

ChatGPT Image Oct 7, 2026, 01_39_17 PM

برگزاری برنامه «هم‌خوابگاهی سلام» با محوریت مدیریت استرس در شرایط بحران

14

برگزاری دوره آموزشی «مانور عملیاتی اطفا حریق» در دانشگاه شاهد

IMG_20260928_124514

آموزش اصول ایمنی و بهداشت کار برای کارگران فضای سبز دانشگاه