گزارش خبری و تصویری نشست صمیمی رئیس دانشگاه شاهد با فعالان فرهنگی

نویسنده:
علی مصطفایی
تاریخ انتشار:
21 اسفند 1403
دیدگاه ها:
-2147483648_-210103

.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهد، در تاریخ ۲۰ اسفندماه ۱۴۰۳، دانشگاه شاهد میزبان نشستی صمیمی با حضور رئیس دانشگاه و جمعی از فعالان فرهنگی بود. این مراسم که با هدف شنیدن خواسته‌ها و مطالبات فرهنگی دانشجویان و فعالان این حوزه برگزار شد، فرصتی برای تبادل نظر و تقویت ارتباط میان مسئولین دانشگاه و دانشجویان فراهم آورد.

در این نشست، دکتر چلداوی، رئیس دانشگاه شاهد، به همراه حجت‌الاسلام صادقی، معاون مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، دکتر پیرانی، معاون فرهنگی، و دکتر عباسی، معاون پشتیبانی و مدیریت منابع دانشگاه و سایر مسئولین حضور داشتند. مسئولین با دقت به سخنان فعالان فرهنگی گوش فرا داده و به بررسی دغدغه‌ها و پیشنهادات مطرح‌شده پرداختند.

این مراسم که در فضایی صمیمی و تعاملی برگزار شد، در پایان با اقامه نماز جماعت و ضیافت افطاری به اتمام رسید. ضیافت افطاری فرصتی بود تا شرکت‌کنندگان در محیطی دوستانه‌تر به گفت‌وگوهای خود ادامه دهند و پیوندهای فرهنگی و اجتماعی میان دانشجویان و مسئولین دانشگاه تقویت شود.

این نشست نشان‌دهنده تعهد دانشگاه شاهد به حمایت از فعالیت‌های فرهنگی و توجه به نظرات دانشجویان در راستای ارتقای فضای فرهنگی این نهاد آموزشی است.

لینک کوتاه:

https://shahed.ac.ir/?p=63363

مطالب مرتبط

اطلاعیه تمدید ثبت نام

تمدید زمان ثبت نام اولیه پذیرش بدون آزمون استعداد درخشان مقطع کارشناسی ارشد

12

اطلاعیه “نشست صمیمی هم‌اندیشی رئیس دانشگاه شاهد، با دانشجویان”

پیام رئیس دانشگاه

پیام معاون علوم پزشکی دانشگاه شاهد به مناسبت روز جهانی بهداشت محیط: «سلامت جامعه در گرو حفاظت از محیط زیست است»

1404-07-02 jalase ba shora 21

دانشگاه شاهد و بنیاد شهید؛ هم‌افزایی برای اعتلای فرهنگی و آموزشی

اطلاعیه ورزشی

راه اندازی سامانه مشاوره الکترونیکی