اطلاعیه در خصوص زمان، مکان و نحوه مصاحبه و بررسی سوابق علمی، پژوهشی و فناوری داوطلبان بدون آزمون

نویسنده:
علی مصطفایی/روابط عمومی
تاریخ انتشار:
02 خرداد 1405
دیدگاه ها:
02 اطلاعیه آموزشی

اطلاعیه دانشگاه شاهد در خصوص زمان، مکان و نحوه مصاحبه و بررسی سوابق علمی، پژوهشی و فناوری داوطلبان بدون آزمون (استعداد درخشان) دوره دکتری تخصصی سال تحصیلی 1406-1405 دانشگاه شاهد

پیرو فراخوان مورخ 1404/11/30 دانشگاه شاهد در خصوص پذیرش دانشجو در مقطع دکتری تخصصی بدون آزمون سال تحصیلی 1406-1405 وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به اطلاع داوطلبان محترم که از طریق تماس تلفنی به آنها اطلاع رسانی خواهد شد می­رساند، مصاحبه علمی و بررسی سوابق آموزشی، علمی، پژوهشی و فناوری بر اساس دستورالعملی که در ادامه این اطلاعیه آمده است انجام خواهد پذیرفت.

  • داوطلبانی که با آنها از طریق تلفن تماس گرفته می­شود بایستی در گروه روبیکا به شرح جدول (1) عضو شده تا اطلاعلات تکمیلی و زمان دقیق مصاحبه علمی را از طرف مدیر گروه آموزشی مربوط دریافت نمایند.

جدول (1) : لینک گروه روبیکا برای اطلاع رسانی در خصوص زمان دقیق مصاحبه علمی داوطلبان هر رشته

 

  • مصاحبه علمی در دانشگاه شاهد به صورت حضوری و در محل دانشکده های مربوط و بر اساس زمان‌بندی که در گروههای روبیکا توسط مدیران گروههای آموزشی اعلام می شود در بازه زمانی 1405/03/09 تا 1405/03/11 انجام خواهد شد. بدیهی است که انجام مصاحبه علمی برای هر رشته/گرایش صرفا در زمان های مشخص شده توسط مدیران گروههای آموزشی برای آن رشته/گرایش امکان پذیر است و عدم شرکت در مصاحبه به منزله انصراف تلقی می شود و متعاقباً هیچگونه اقدامی در این خصوص انجام نمی‌شود.
  • آدرس مکان مصاحبه علمی برای همه رشته ها به جز رشته خانواده و سلامت جنسی: تهران، اتوبان خلیج فارس، روبروی حرم مطهر حضرت امام خمینی (ره)، دانشگاه شاهد، دانشکده های مربوط
  • آدرس مکان مصاحبه علمی رشته خانواده و سلامت جنسی: تهران، میدان فلسطین، خیابان ایتالیا، جنب بیمارستان شهید مصطفی خمینی، کلینیک سلامت خانواده، طبقه دوم
  • لطفاً تا روز مصاحبه وب‌سایت و کانال روابط عمومی دانشگاه در پیام رسان روبیکا و اطلاعیه های مربوطه را ملاحظه فرمایید. همچنین پیام های مدیر گروه مربوط را از طریق پیام رسان روبیکا پیگیری نمایید.
  • شماره تماس واحد استعداددرخشان دانشگاه شاهد : 51214406
  • نکات قابل توجه

لینک گروه روبیکا برای اطلاع رسانی در خصوص زمان دقیق مصاحبه علمی داوطلبان هر رشته

لینک کوتاه:

https://shahed.ac.ir/?p=73703

مطالب مرتبط

فراخوان ادبیات(1)(1)

📚 فراخوان ارسال مقاله نشریه «پژوهش‌های حماسی و اسطوره‌ای ایران و جهان»

02

کلیپ روز کارمند (شهریور 1405)

IMG_6464

آیین بزرگداشت روز کارمند در دانشگاه شاهد برگزار می‌شود

IMG_6385

هفته دولت مبارک باد

IMG_6354

بیانیه هیات رییسه دانشگاه به مناسبت یکم شهریورماه، زادروز حکیم فرزانه ابوعلی سینا و بزرگداشت روز پزشک