کسب یک مدال نقره و چهار مدال برنز توسط دانشجویان ورزشکار دانشگاه شاهد

نویسنده:
علی مصطفایی/روابط عمومی
تاریخ انتشار:
28 مرداد 1403
دیدگاه ها:
1004625115_54699832

«کسب یک مدال نقره و چهار مدال برنز توسط دانشجویان ورزشکار دانشگاه شاهد در شانزدهمین المپیاد ورزش قهرمانی دانشجویان دختر و پسر سراسر کشور»

به گزارش روابط عمومی دانَشگاه شاهد، به نقل از اداره تربیت بدنی؛ شانزدهمین المپیاد ورزش قهرمانی دانشجویان سراسر کشور ( که به منزله بالاترین سطح از رقابت‌های ورزش دانشجویی محسوب می‌شود) با حضور دانشجویان ملی پوش قهرمان و منتخب سراسر کشور با شرکت ۱۴۷ دانشگاه ۱۵۰۰ نفر دانشجوی دختر و ۱۸۰۰ نفر دانشجوی پسر در ۱۶ رشته ورزشی از تاریخ ۱۵ لغایت ۲۵ مرداد در دانشگاه های صنعتی اصفهان و اصفهان به رقابت پرداختند.

دانشگاه شاهد با کسب سه سهمیه در رشته‌های تکواندو دختران یک نفر تیراندازی و شنا پسران هم هر کدام یک نفر( مجموعاً سه ورزشکار) در شانزدهمین المپیاد ورزش قهرمانی حضور فعال داشته و در نهایت برای اولین بار با کسب یک مدال نقره و چهار مدال برنز با عملکرد ۱۰۰ درصدی فنی و ورزشی به کار خود پایان داد.

سه مدال شامل یک مدال نقره در رشته شنا ماده ۲۰۰ متر قورباغه و دو مدال برنز در رشته‌های ۲۰۰ متر مختلط انفرادی و ۱۰۰ متر قورباغه توسط آقای محمد امین سعدی دانشجوی مهندسی عمران.

یک مدال برنز در رشته تیراندازی توسط آقای امیر محمد مقدم دانشجوی رشته نقاشی و یک مدال برنز در رشته تکواندو توسط خانم معصومه فروزش دانشجوی رشته مهندسی پزشکی بدست آمد.

اداره تربیت بدنی و معاونت دانشجویی این موفقیت را به ورزشکاران ارجمند و خانواده معظم دانشگاه شاهد تبریک عرض می نماید.

 

لینک کوتاه:

https://shahed.ac.ir/?p=59854

مطالب مرتبط

1405-03-05 neshast ba karkonan 10

برگزاری نشست صمیمانه هیأت رئیسه دانشگاه شاهد با استادان و کارکنان دانشگاه در آستانه عید قربان

02 اطلاعیه آموزشی

اطلاعیه مهم آموزشی؛ تغییر نحوه برگزاری کلاس‌ها از ۱۶ خرداد ۱۴۰۵

2122121

افتخار آفرینی دیگر برای دانشگاه شاهد؛ «اهدای نشان حافظان موزه‌های ایران»

1405-02-30 jalase modiran 24

نشست شورای عمومی دانشگاه شاهد با حضور هیأت رییسه و مدیران برگزار شد

1405-02-30 jalase amozesh fani 02

جلسه تودیع و‌معارفه مدیران معاونت آموزشی دانشگاه