پیام رئیس دانشگاه شاهد در محکومیت سرکوب اعتراضات دانشجویان و دانشگاهیان در دانشگاه کلمبیا و سایر دانشگاه های آمریکا در حمایت از مردم مظلوم غزه و توقف نسل کشی در غزه

نویسنده:
مجید قندی زاده
تاریخ انتشار:
08 اردیبهشت 1403
دیدگاه ها:
اطلاعیه

دکتر چلداوی در پیامی سرکوب اعتراضات دانشجویان و دانشگاهیان در دانشگاه کلمبیا و سایر دانشگاه های آمریکا در حمایت از مردم مظلوم غزه و توقف نسل کشی در غزه رامحکوم کرد.

بسم الله الرحمن الرحیم
تجمعات اعتراضی دانشجویی و دانشگاهی در آمریکا، کانادا، فرانسه و سایر نقاط دنیا، نشانه نگرانی روز افزون وجدان‌های بیدار انسانی نسبت به استمرار و تقویت حمایت مالی، سیاسی و تسلیحاتی و گسترده دولت هایی مثل آمریکا، انگلیس، فرانسه و آلمان از جنایات جنگی و نسل کشی رژیم کودک کش اسرائیل در فلسطین و نادیده گرفتن حقوق بشر و بین الملل است. این بیداری جهانی نویدی است بر آمادگی افکار و فطرت جهانی برای استقبال از منجی عالم بشریت حضرت حجه ابن الحسن امام زمان روحی له الفداء .
اینجانب سرکوب و بازداشت دانشجویان و اساتید دانشگاه های آمریکا علی الخصوص دانشگاه کلمبیا توسط پلیس آمریکا را محکوم نموده و عموم دانشجویان و همکارانم در دانشگاه های سرتاسر دنیا را به برگزاری تجمعات و حمایت از مردم مظلوم غزه و محکومیت نسل کشی رژیم کودک کش غاصب صهیونیستی دعوت می نمایم.
همکاران عزیزم در سرتاسر جهان:
جهان در آستانه تحولی بزرگ و آماده شدن برای ظهور حضرت مهدی و حضرت مسیح علیهم السلام می باشد. به شما نوید می دهم که دنیائی بسیار زیبا در انتظار همه ماست، دنیائی عاری از رژیم کودک کش اسرائیل و حامیان ستمگرش. اکنون تهی بودن شعار آزادی بیان توسط دولت ایالات متحده آمریکا بیش از پیش برای همگان نمایان شده است.
اکنون بیش از همیشه ناکارآمدی ساز و کارهای بین المللی و شورای امنیت و سازمان ملل در پاسداری از صلح و امنیت جهانی آشکار شده است. لذا از جامعه علمی و همه وجدان های بیدار جهانی درخواست می نمایم که منتظر اقدامات سیاسی بی اثر سازمان ملل و شورای امنیت ننشینند و با اقدامات عملی و ابراز عقیده در کف خیابان و دانشگاه ها، تحقیر و سرکوب و کشتار انسانیت در غزه و دانشگاه های آمریکا خصوصا دانشگاه کلمبیا را محکوم نمایند.
به امید دنیائی بدون اسرائیل
احمد چلداوی

لینک کوتاه:

https://shahed.ac.ir/?p=57920

مطالب مرتبط

01 اطلاعیه دانشجویی

اطلاعیه ششمین دوره توانمندسازی زبان خارجی دانشگاه شاهد

01 اطلاعیه دانشجویی

لغو آزمون المپیاد روز جمعه 28 فروردین ماه 1405

دکتر محسن خلیلی

انتصاب «سرپرست معاونت پژوهش و فناوری مرکز تحقیقات نوروفیزیولوژی دانشگاه شاهد»

دکتر عزیزی

انتصاب «سرپرست معاونت پشتیبانی و مدیریت منابع بیمارستان شهید مصطفی خمینی»

IMG_4618

بیانیه هیات رییسه دانشگاه شاهد ۱۹ فروردین۱۴۰۵