نشست صمیمانه رئیس دانشگاه با خانواده دانشکده علوم انسانی

نویسنده:
علی مصطفایی
تاریخ انتشار:
08 مهر 1404
دیدگاه ها:
1404-07-08 didar ba karkonan Ensani 01

.

به گزارش روابط عمومی، روز سه‌شنبه ۸ مهرماه ۱۴۰۴، دانشکده علوم انسانی میزبان رئیس دانشگاه بود.

این نشست صمیمانه با حضور دکتر حمیدرضا بخشی، رئیس دانشگاه و دکتر اصغرپور، رئیس دانشکده علوم انسانی و جمعی از کارکنان در دفتر شورای دانشکده برگزار شد. در جریان این دیدار، کارکنان دانشکده دیدگاه‌ها و پیشنهادهای خود را با مسئولان در میان گذاشتند و گفت‌وگویی سازنده پیرامون بهبود فرآیندهای فرهنگی و آموزشی، توسعه تجهیزات، بازسازی و بهینه‌سازی فضاهای دانشکده شکل گرفت.

در ادامه، دکتر اصغرپور با قدردانی از تلاش‌های دکتر بخشی و کارکنان، بر اهمیت توجه به امور رفاهی و تسهیلات کارکنان تأکید کرد. سپس دکتر بخشی نیز ضمن حمایت از تلاش‌های همکاران در جهت ارتقای سطح علمی و فرهنگی دانشکده، بر ضرورت آموزش کارکنان دانشگاه تأکید داشت.

ایشان با استقبال از مشارکت فعال همکاران، ابراز امیدواری کردند که با همکاری و هم‌اندیشی، مسیر پیشرفت دانشکده بیش از پیش هموار شود.

این دیدار صمیمانه نویدبخش آینده‌ای روشن‌تر برای دانشکده علوم انسانی و جامعه دانشگاهی است.

 

 

لینک کوتاه:

https://shahed.ac.ir/?p=67282

مطالب مرتبط

1404-07-08 didar ba karkonan Ensani 01

نشست صمیمانه رئیس دانشگاه با خانواده دانشکده علوم انسانی

1404-07-08 didar ba karkonan hokmrani va Ensani 03

نشست رئیس دانشگاه با کارکنان دانشکده حکمرانی

1404-07-07 Neshast Ba Mr.Bakhshi14

نشست صمیمی هم‌اندیشی رئیس دانشگاه با دانشجویان

74631665848716_2

گامی بلند در جهت اشتغال‌زایی؛ تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه شاهد و شرکت صدرا امضا شد

اطلاعیه تمدید ثبت نام

تمدید زمان ثبت نام اولیه پذیرش بدون آزمون استعداد درخشان مقطع کارشناسی ارشد