بازدید ریاست دانشگاه شاهد از برنامه تعیین صلاحیت‌های عمومی

نویسنده:
مجید قندی زاده
تاریخ انتشار:
12 مهر 1402
دیدگاه ها:
1402-06-22 ehraze salahiyat 02

.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهد، برنامه بررسی تعیین صلاحیت‌‌های عمومی داوطلبان مقطع کارشناسی و دکتری عمومی از تاریخ 22 الی 26 شهریور ماه 1402 در دانشکده هنر دانشگاه شاهد برگزار گردید.

دکتر چلداوی، ریاست دانشگاه شاهد و هیأت همراه در بازدید خود از این برنامه که برای اولین بار در دانشکده هنر دانشگاه شاهد برگزار گردیده است، ضمن عرض تشکر از برگزارکننده‌گان، به برنامه ریزی دقیق هوشمندانه و علمی  صورت گرفته و طرح تکریم داوطلبان اشاره کرد.

بر اساس مشاهدات خبرنگار روابط عمومی دانشگاه شاهد،  در این دوره، داوطلبان پس از احراز هویت و تحویل تلفن همراه، وارد سالن همایش‌ دانشکده هنر می‌شدند، سپس مسئول پذیرش مجموعه با استقبال از ایشان و ذکر توضیحات در زمینه روند بررسی تعیین صلاحیت های عمومی، یک فرم خوداظهاری در اختیار آنها جهت تکمیل قرار می‌داد، سپس افراد به ترتیب به سایت دانشکده جهت انجام آزمون‌های الکترونیکی رهنمود می‌شدند.

داوطلبان پس از انجام آزمون‌های الکترونیکی و دریافت پذیرایی، جهت اخذ نوبت مصاحبه به طبقه اول، مراجعه می‌کردند. در این مرحله مصاحبه گران متخصص به بررسی تخصصی صلاحیت عمومی آنها اقدام می کردند.

پس از انجام این مرحله، افراد جهت مصاحبه با اعضای هیأت علمی دانشگاه شاهد، و امضاء تعهد نامه در محضر مقام علمی دانشگاه شاهد به طبقه دوم مراجعه می‌کردند و در انتها پس از طی حدود 2 الی 3 ساعت، فرایند بررسی صلاحیت آنها به اتمام می‌رسید.

در گفتگو با دکتر محمود خلیلیان، مسئول بررسی صلاحیت‌های عمومی دانشجویان ایشان اظهار داشتند:

برنامه تعیین صلاحیت های عمومی دانشگاه شاهد در سال 1402 و 1403 با مطالعات آسیب‌شناسی صورت گرفته  و بررسی برنامه‌های تعیین صلاحیت در دانشگاه‌های مطرح دنیا، مورد بازبینی و بازسازی اساسی قرار گرفت و بر اساس اهداف و ارزش‌ها دانشگاه شاهد بومی‌سازی و هنجاریابی گردید.

دکتر خلیلیان افزود: بر این اساس برنامه تعیین صلاحیت های عمومی در دانشگاه شاهد، از گام‌های مختلفی برخوردار بوده و سه  دسته داده این برنامه را تغذیه می‌کند.

  1. داده‌های خوداظهاری داوطلبان
  2. داده‌هایی بدست آمده از سنجه‌های الکترونیکی
  3. داده‌هایی حاصل از مصاحبه‌ تخصصی و بررسی اعضای هئیت علمی دانشگاه به دست می‌آید.

وی افزود: از جمله ویژگی‌های بارز برنامه تعیین صلاحیت‌های عمومی در سال 1402 نوبت‌گیری داوطلبان به صورت الکترونیکی است. که داوطلبان با توجه به شرایط و برنامه ریزی خود، در وبسایت تعیین صلاحیت‌های عمومی نوبت گرفته و بر اساس آن به دانشگاه مراجعه می‌کنند.

این عضو هیأت علمی دانشگاه شاهد افزود: امسال برنامه تعیین صلاحیت های عمومی از ساختمان ایثار دانشگاه شاهد به ساختمان دانشکده هنر انتقال پیدا کرد و تغییراتی نیز در روند اجرا، محتوا و ساختار اجرای برنامه پدید آمد و این امر سبب گردید تا برنامه‌ای قابل مطالعه، قابل رصد که قابلیت پویایی و ارتقاء دارد، شکل گیرد.

ایشان افزود: نکته حائز اهمیتی که وجود دارد این است که امسال در خدمت اعضای هیأت علمی دانشگاه بودیم. اعضای هیأت علمی انسبت به این برنامه اقبال داشتند و دلیل آن پشتوانه علمی، نظم و توجه به جایگاه و تکریم داوطلبان در این برنامه بوده است.

دکتر خلیلیان اضافه کرد: امیدواریم که در سال اولی که این برنامه را اجرا کردیم، به نتایج مطلوبی دست پیدا کنیم تا بر اساس آن، برنامه را ارتقاء داده و به یک الگوی عالمانه، دقیق و هوشمندانه تبدیل کرد. برنامه ما این است که بتوانیم داده‌های این برنامه را رصد کرده و با مطالعه‌ی آن و انجام پژوهش بر روی این داده‌ها، یافته‌های علمی را تولید و ارائه نمود.

مسئول بررسی تعیین صلاحیت‌های عمومی دانشگاه شاهد اشاره کرد: از جمله اهدافی که در راستای ارقاء این برنامه در نظر گرفته شده است آن است که ما می خواهیم با الگوریتم هایی که طی اجرای این برنامه بدست می‌آوریم، از هوش مصنوعی در راستای تعیین صلاحیت‌ها بهره‌مند شویم چرا که دانشگاه شاهد در این زمینه توانمند است و با ظرفیت‌هایی که درون دانشگاه است، این اهداف قابل دسترسی است و ما می توانیم به این اهداف به صورت دقیق و هوشمندانه دست پیدا کنیم. مایه افتخار و مباهات برای ما است که بتوانیم در این زمینه الگویی را به جامعه علمی معرفی کنیم تا در راستای گام دوم انقلاب، به شناسایی دقیق نخبه انقلابی در ورودی‌های دانشگاه کمک کنیم.  امیدوارم که در ذیل عنایات حضرت حق قرار بگیریم.

گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه شاهد، حاکی از آن است که پس از اتمام این برنامه، در طی سه روز پرونده‌ها بررسی و نتیجه نهایی به سازمان سنجش اعلام شد.

لینک کوتاه:

https://shahed.ac.ir/?p=53629

مطالب مرتبط

دکتر محسن خلیلی

انتصاب «سرپرست معاونت پژوهش و فناوری مرکز تحقیقات نوروفیزیولوژی دانشگاه شاهد»

دکتر عزیزی

انتصاب «سرپرست معاونت پشتیبانی و مدیریت منابع بیمارستان شهید مصطفی خمینی»

IMG_4618

بیانیه هیات رییسه دانشگاه شاهد ۱۹ فروردین۱۴۰۵

IMG_4596

بیانیه علوم پزشکی

بیانیه معاونت علوم پزشکی دانشگاه شاهد در پی تعرض دشمن امریکایی صهیونیستی به انستیتو پاستور ایران