اطلاعیه مهم در خصوص زمان‌بندی امتحانات پایان‌ترم، نحوه برگزاری مصاحبه دکتری تخصصی

نویسنده:
روابط عمومی
تاریخ انتشار:
09 تیر 1404
دیدگاه ها:
2فراخوان-

.

اطلاعیۀ مهم در خصوص زمان‌بندی امتحانات پایان‌ترم، نحوه برگزاری مصاحبه دکتری تخصصی، برگزاری جلسات دفاع از پایان‌نامه‌ها و برگزاری نیمسال تابستان در دانشگاه شاهد.

با سلام و احترام،
به استحضار اعضای محترم هیئت علمی و دانشجویان عزیز در تمامی مقاطع تحصیلی دانشگاه شاهد می‌رساند، پیرو مصوبه هیئت‌رئیسه دانشگاه و در راستای برنامه‌ریزی منسجم و مطلوب برای امور آموزشی و پژوهشی پایان نیمسال تحصیلی ۴۰۳۲، موارد زیر در خصوص زمان‌بندی امتحانات پایان‌ترم، نحوه برگزاری مصاحبه دکتری تخصصی، برگزاری جلسات دفاع از پایان‌نامه‌ها و برگزاری نیمسال تابستان ۴۰۳۳ به شرح ذیل اعلام می‌گردد:
1- زمان‌بندی امتحانات پایان نیمسال تحصیلی ۴۰۳۲
امتحانات پایان‌ترم نیمسال جاری (۴۰۳۲) در دانشگاه شاهد از تاریخ ۳ شهریورماه ۱۴۰۴ آغاز خواهد شد. دانشجویان محترم می‌توانند از تاریخ ۲۱ تیرماه ۱۴۰۴ با مراجعه به سامانه آموزشی «بهستان»، زمان دقیق امتحانات خود را مشاهده نمایند؛ تأکید می‌گردد اطلاع از زمان امتحانات و حضور به‌موقع در جلسات آزمون، برعهده شخص دانشجو می باشد.

2-برگزاری مصاحبه دکتری تخصصی
مصاحبه داوطلبان چند برابر ظرفیت و مشمولین استعدادهای درخشان متقاضی پذیرش در مقطع دکتری تخصصی دانشگاه شاهد، در بازه زمانی ۲۱ تا ۲۳ تیرماه ۱۴۰۴ به صورت حضوری برگزار خواهد شد. به منظور تسهیل حضور داوطلبان و اطلاع‌رسانی دقیق، برنامه زمان‌بندی‌شده هر مصاحبه شامل روز و ساعت دقیق، از طریق گروه‌های روبیکای معرفی‌شده در اطلاعیه مربوطه، توسط مدیران گروه‌های آموزشی در اختیار داوطلبان قرار خواهد گرفت. همچنین به منظور فراهم آوردن فرصت مجدد برای داوطلبانی که به دلایل موجه در روزهای تعیین‌شده موفق به حضور نخواهند شد، روز ۲۴ تیرماه ۱۴۰۴ به عنوان روز جبرانی مصاحبه در نظر گرفته شده است. لازم به ذکر است استفاده از این فرصت با هماهنگی قبلی داوطلب با مدیر گروه آموزشی امکان‌پذیر خواهد بود.

3- برگزاری جلسات دفاعیه پایان‌نامه‌ها
تمامی جلسات مربوط به دفاع از پایان‌نامه‌ها در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی دانشگاه شاهد در نیمسال جاری، به صورت حضوری برگزار خواهد شد. دانشجویان موظف‌اند هماهنگی‌های لازم را با استاد راهنما، گروه و معاونت آموزشی دانشکده انجام دهند.

4- برگزاری نیمسال تابستان ۴۰۳۳
نیمسال تابستان ۴۰۳۳ بصورت ترکیبی (کلاسها مجازی و امتحانات حضوری) به مدت ۵ هفته (۱۶ جلسه) از ۲۸ تیر لغایت ۳۰ مرداد ۱۴۰۴ برگزار می شود. متقاضیان ترم تابستان می بایست از تاریخ ۲۱ تیر لغایت ۲۵ تیرماه با مراجعه به سامانه بهستان، نسبت به انتخاب واحد و پرداخت شهریه اقدام نمایند. امتحانات ترم تابستان بصورت حضوری و هم زمان با امتحانات عناوین درسی مشابه در نیمسال ۴۰۳۲ می باشد. اطلاعیه تکمیلی در این خصوص متعاقبا اعلام خواهد شد.

لینک کوتاه:

https://shahed.ac.ir/?p=65936

مطالب مرتبط

01 اطلاعیه دانشجویی

اطلاعیه ششمین دوره توانمندسازی زبان خارجی دانشگاه شاهد

01 اطلاعیه دانشجویی

لغو آزمون المپیاد روز جمعه 28 فروردین ماه 1405

اطلاعیه آموزشی

برگزاری اولین جلسه شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شاهد در سال ۱۴۰۵

IMG_4046

بیانیه بسیج اساتید دانشگاه شاهد در بیعت با سومین رهبر نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران حضرت آیت الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای. (مدظله العالی)

IMG_3782

کسب دو مدال ملی توسط دانشجوی دانشگاه شاهد در مسابقات لیگ تیراندازی کشور