برگزاری جلسه ستاد شاهد و ایثارگر با رئیس دانشکده علوم انسانی دانشگاه شاهد

نویسنده:
علی مصطفایی/روابط عمومی
تاریخ انتشار:
11 مهر 1405
دیدگاه ها:
1405 07 11 setad shahed ensani 4

.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهد، جلسه ستاد شاهد و ایثارگر با حضور دکتر اصغرپور، رئیس دانشکده علوم انسانی، جمعی از اساتید و دکتر محمدی‌نیا، مدیر ستاد شاهد و ایثارگر و کارشناس آموزش ستاد و شاهد و ایثارگر، آقای قناعت، برگزار شد.

در این جلسه، وضعیت تحصیلی دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشکده علوم انسانی مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت و حاضران به بحث و تبادل نظر درباره مسائل و موضوعات آموزشی و دانشجویی این گروه از دانشجویان پرداختند.

همچنین در ادامه جلسه، موضوع پیگیری و رسیدگی به امور کارکنان و دانشجویان شاهد و ایثارگر مورد بررسی قرار گرفت و بر ضرورت توجه و حمایت از این عزیزان و پیگیری مسائل و درخواست‌های آنان تأکید شد.

در پایان، حاضران بر تداوم تعامل و همکاری میان دانشکده علوم انسانی و ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه به منظور پیگیری امور و رفع مسائل دانشجویان و کارکنان شاهد و ایثارگر تأکید کردند.

لینک کوتاه:

https://shahed.ac.ir/?p=76550

مطالب مرتبط

2اطلاعیه

اعلام نتایج مسابقات ورزش همگانی کارکنان دانشگاه شاهد به مناسبت هفته دفاع مقدس

1405 07 11 setad shahed ensani 4

برگزاری جلسه ستاد شاهد و ایثارگر با رئیس دانشکده علوم انسانی دانشگاه شاهد

Untitled

فراخوان تشکیل تیم هندبال دانشجویان پسر دانشگاه شاهد

Untitled

اطلاعیه برگزاری مسابقات همگانی دانشجویان علوم پزشکی دانشگاه شاهد

پوستر_پذیرفته_شدگان_دکتری_دانشگاه_شاهد_۱۴۰۵

پذیرش ۹۴ دانش‌آموخته کارشناسی ارشد دانشگاه شاهد در مقطع دکتری تخصصی سال ۱۴۰۵