حضور همیاران سلامت روان دانشگاه شاهد در هشتمین همایش سراسری کانون‌های دانشجویی همیاران سلامت

نویسنده:
علی مصطفایی/روابط عمومی
تاریخ انتشار:
04 شهریور 1405
دیدگاه ها:
IMG_20260826_114022_133

معاون دانشجویی دانشگاه شاهد از حضور اعضای شورای مرکزی همیاران سلامت روان این دانشگاه در هشتمین همایش سراسری کانون‌های دانشجویی همیاران سلامت خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهد، دکتر محمدحسین فتوکیان، معاون دانشجویی دانشگاه، با اعلام این خبر گفت: هشتمین همایش سراسری کانون‌های دانشجویی همیاران سلامت با شعار «خودمراقبتی و دیگرمراقبتی؛ مسئولیتی آگاهانه و حرفه‌ای» از سوم تا پنجم شهریورماه ۱۴۰۵ به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود.

وی افزود: اعضای شورای مرکزی همیاران سلامت روان دانشگاه شاهد نیز در این رویداد سراسری حضور خواهند داشت و از برنامه‌ها و ظرفیت‌های آموزشی و تخصصی این همایش بهره‌مند می‌شوند.

معاون دانشجویی دانشگاه شاهد با اشاره به اهداف برگزاری این همایش اظهار کرد: تقویت نقش کانون‌های دانشجویی همیاران سلامت، تبادل تجربیات و ایده‌های نوآورانه، ارتقای توانمندی دانشجویان، توسعه فرهنگ خودمراقبتی و دیگرمراقبتی و بهره‌مندی از تجربیات موفق در حوزه فعالیت‌های دانشجویی، از جمله مهم‌ترین اهداف این رویداد سراسری است.

گفتنی است حضور فعال همیاران سلامت روان دانشگاه شاهد در این همایش، فرصتی ارزشمند برای تبادل تجربیات، ارتقای دانش و مهارت‌های دانشجویان و گسترش فعالیت‌های مرتبط با سلامت روان در محیط دانشگاهی خواهد بود.

لینک کوتاه:

https://shahed.ac.ir/?p=75281

مطالب مرتبط

IMG_20260826_114022_133

حضور همیاران سلامت روان دانشگاه شاهد در هشتمین همایش سراسری کانون‌های دانشجویی همیاران سلامت

دکتر ایزدی

انتصاب «رئیس اداره نظارت و ارزیابی مدیریت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه شاهد»

2بازرگانی

انتشار شمارۀ جدید دوفصلنامه علمی «راهبردهای بازرگانی» دانشگاه شاهد

IMG_0598(1)

برگزاری نشست تخصصی دانشگاه شاهد با خانه هوش مصنوعی ایران

cover_fa

انتشار شماره هفدهم دوفصلنامه علمی «مطالعات بنیادین تمدن نوین اسلامی» دانشگاه شاهد