بازدید نماینده دانشگاه از کانون ارزیابی و توسعه بنیاد شهید و امور ایثارگران

نویسنده:
علی مصطفایی/روابط عمومی
تاریخ انتشار:
01 دی 1404
دیدگاه ها:
IMG_20251220_104433

.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهد، روز گذشته دکتر کوروش اسماعیلی به دعوت اداره‌کل توسعه منابع انسانی بنیاد شهید و امور ایثارگران، از کانون ارزیابی و توسعه مدیران این بنیاد بازدید کرد.

این بازدید با حضور آقای رجبی، مسئول کانون ارزیابی، انجام شد و طی آن بخش‌های مختلف کانون مورد بررسی قرار گرفت. در جریان این بازدید، ظرفیت‌ها، فرآیندها، ساختارها و زیرساخت‌های تخصصی کانون ارزیابی شد.

همچنین در نشست برگزارشده، بر لزوم ارتقای کیفیت کانون ارزیابی (Assessment Center) و مرکز توسعه مدیران (Development Center) تأکید و ضرورت بهره‌گیری از رویکردهای علمی و استاندارد در شایسته‌گزینی، ارزیابی و توانمندسازی مدیران مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. در این راستا مقرر شد دانشگاه شاهد با بهره‌گیری از توانمندی‌های علمی، تخصصی و اجرایی خود، نقش مؤثری در راه‌اندازی، استقرار و ارتقای کیفی این کانون ایفا کند.

این تعامل و همکاری مشترک، گامی مؤثر در مسیر توسعه سرمایه انسانی، تقویت نظام شایسته‌سالاری و تحقق اهداف راهبردی بنیاد شهید و امور ایثارگران به شمار می‌رود.

لینک کوتاه:

https://shahed.ac.ir/?p=71177

مطالب مرتبط

مدیریت راهبردی

اطلاعیه برگزاری دوره آموزشی ویژه مدیران غیرهیأت علمی دانشگاه شاهد

DSC01080

برگزاری دوره معرفت‌افزایی ویژه اساتید دانشگاه شاهد در دماوند

ChatGPT Image Oct 7, 2026, 01_39_17 PM

برگزاری برنامه «هم‌خوابگاهی سلام» با محوریت مدیریت استرس در شرایط بحران

14

برگزاری دوره آموزشی «مانور عملیاتی اطفا حریق» در دانشگاه شاهد

IMG_20260928_124514

آموزش اصول ایمنی و بهداشت کار برای کارگران فضای سبز دانشگاه