کد 12

برنامه بررسی صلاحیت‌های عمومی معرفی‌شدگان چندبرابر ظرفیت کارشناسی و دکتری عمومی (سری دوم - کد12)

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، برنامه بررسی صلاحیت‌های عمومی معرفی شدگان چند برابر ظرفیت کارشناسی و دکترای عمومی مرحله دوم سال 1402 دانشگاه شاهد اعلام شد.

با سلام و آرزوی موفقیت برای کلیه معرفی شدگان چند برابر ظرفیت مرحله دوم سال 1402 کارشناسی و دکترای عمومی به آگاهی می‌رساند؛ دانشگاه شاهد جهت برنامه‌ریزی بهتر و تعیین زمان بررسی صلاحیت‌های عمومی از شیوه نوبت‌دهی الکترونیکی استفاده می‌نماید. از این‌رو متقاضیان محترم ملزم به مطالعه دقیق اطلاعیه‌های مربوط، رعایت نکات ذکر شده و ثبت نام مطابق زمان‌بندی اعلام شده جهت شرکت در مراحل بررسی صلاحیت‌های عمومی هستند. همچنین به استحضار کلیه معرفی شدگان محترم می‌رساند، با توجه به ضوابط اختصاصی، ورود به دانشگاه شاهد برای خواهران محترم صرفاً با حفظ حجاب برتر (چادر) امکان پذیر می‌باشد.

لازم به ذکر است سایر اطلاعیه‌های واحد تعیین صلاحیت‌های عمومی، صرفا از طریق کانال ایتا به آدرس زیر اطلاع رسانی خواهد شد، از این رو عضویت در این کانال تا پایان برنامه تعیین صلاحیت‌ عمومی لازم است.

https://eitaa.com/joinchat/3465609786C9b844c54f8

نکات ضروری و توصیه‌های مهم:

با توجه به فراهم شدن شیوه نوبت‌دهی الکترونیکی، معرفی شدگان محترم پس از ثبت نام و ورود به سامانه از تاریخ 25/ 7/ 1402 تا 29/ 7/ 1402 برای روز پنج‌شنبه مورخ 4/ 8/ 1402 می‌توانند تعیین نوبت نمایند.

با توجه به موقعیت جغرافیایی دانشگاه شاهد، از قبل، زمان مناسب رسیدن به دانشگاه را برآورد و به موقع در محل اجرای برنامه حضور یابید.

با توجه به مراحل تعیین صلاحیت عمومی لازم است متقاضیان محترم حداقل 15 دقیقه قبل از زمان تعیین شده در محل حضور داشته باشند.

بازه زمانی مراحل بررسی صلاحیت‌های عمومی برای هر یک از متقاضیان محترم 2 تا 3 ساعت می‌باشد، خواهشمند است برنامه‌ریزی لازم را در این خصوص به انجام رسانید.

اسامی اعلام شده، چند برابر ظرفیت بوده و قبولی نهایی تلقی نمی‌شود. بدیهی است عدم حضور متقاضیان محترم در تعیین صلاحیت‌های عمومی، به منزله انصراف از پذیرش در دانشگاه تلقی می‌گردد.

از آوردن وسایل اضافی از جمله کیف دستی، ساک دستی، کتاب و … خودداری نمایید.

داشتن تلفن همراه در هنگام برگزاری برنامه بررسی صلاحیت‌های عمومی مجاز نیست و داوطلبان می‌بایست تلفن همراه خود را به قسمت امانات (ورودی دانشکده هنر) تحویل نمایند.

مدارک و وسایل مورد نیاز:

  • اصل شناسنامه عکس‌دار به همراه رونوشت صفحه اول شناسنامه
  • اصل کارت ملی
  • چاپ فرم مشخصات همراه با عکس رنگی جدید
  • داشتن گواهینامه دیپلم و پیش دانشگاهی
  • گواهی سوابق ایثارگری، عضویت در بسیج، هلال احمر و … (در صورت وجود)

  • رونوشت کارنامه آخرین مقطع تحصیلی سابق

  • لوح یا تقدیرنامه برگزیدگان المپیادها و جشنواره‌های دانش‌آموزی (در صورت وجود)

  • مدرک معتبر مبنی بر آَشنایی با زبان‌های خارجی (در صورت وجود)

  • یک عدد خودکار

**متقاضیان محترم لازم است جهت درج مشخصات و تعیین زمان حضور از روز سه شنبه 25 / 7 / 1402 به آدرس زیر مراجعه نمایند.

راهنمایی مراجعه به سامانه نوبت‌دهی:

۱- داوطلبان پس از ثبت نام هر یک از ردیف‌های فرم‌ مربوطه را باز نموده و اطلاعات خواسته شده را در سامانه درج نمایند. در نهایت بعد از اتمام و با فشار دادن دکمه ارسال نام کاربری و کلمه عبور دریافت خواهند نمود.

۲- لازم به ذکر است مقطعی که در فرم باید انتخاب شود «کارشناسی و دکترای عمومی» است که داوطلب برای ورود به آن مقطع دعوت به مصاحبه شده است.

۳- داوطلب پس از دریافت نام کاربری و رمز عبور خود، وارد سامانه شده و ساعت مصاحبه را انتخاب خواهد کرد.
۴- لازم به ذکر است که بعد از انتخاب ساعت، امکان ویرایش وجود ندارد و لذا داوطلبان در پر کردن فرم و انتخاب زمان نهایت دقت را به خرج دهند.

چند نکته مهم:

** بسیار مهم: حداکثر مهلت جهت تعیین زمان حضور تا ساعت 24 روز شنبه تاریخ 29 مهرماه می‌باشد.

** بسیار مهم: جهت پذیرش حتماً مدارک شناسایی (شناسنامه عکس دار و کارت ملی)، عکس رنگی جدید و داشتن گواهینامه دیپلم و پیش دانشگاهی همراه خود داشته باشید، در غیر این صورت امکان پذیرش وجود ندارد.

** بسیار مهم: برنامه تعیین صلاحیت‌های عمومی فقط در روز پنجشنبه مورخ 4/ 8/ 1402 انجام می‌شود و عدم حضور در این روز به منزله انصراف از پذیرش در دانشگاه تلقی می‌گردد.

** درصورت مشکل در سامانه نوبت دهی، از تاریخ 25 تا 29 مهرماه با شماره تلفن 51215080- 021 در ساعات اداری تماس حاصل فرمایید.

** چنانچه موفق به اخذ نوبت مراجعه در بازه زمانی 25 تا 29 مهرماه نشده‌اید، نام و نام خانوادگی، شماره ملی خود و شماره تلفن همراه ثبت شده در سازمان سنجش به همراه توضیح کوتاهی در مورد مشکل بوجود آمده به کاربری زیر در پیام رسان ایتا ارسال فرمایید.

https://eitaa.com/shaheduni

** مکان جهت استقرار خانواده‌های داوطلبان محترم در داخل دانشگاه در روز تعیین صلاحیت عمومی تامین شده است.

مکان برگزاری برنامه بررسی صلاحیت های عمومی:

تهران – ابتدای بزرگراه خلیج فارس، روبروی حرم مطهر حضرت امام خمینی(ره)، دانشگاه شاهد، دانشکده هنر

مکان برگزاری برنامه بررسی صلاحیت های عمومی: