کسب جایزه رقابت علمی کنز

نویسنده:
مجید قندی زاده
تاریخ انتشار:
09 مهر 1402
دیدگاه ها:
افتخارات

.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهد، دکتر سید جلال الدین طباطبایی استاد تمام دانشکده علوم کشاورزی دانشگاه شاهد، موفق به کسب جایزه رقابت علمی کنز دربنیاد علم و فناوری المصطفی (صلی الله علیه و آله) شدند.

این مسابقه با هدف تعمیق تفکر و ایجاد نوآوری در جامعه دانشگاهی برای رسیدگی به مشکلات جهان اسلام در حوزه‌های مختلف برگزار می‌گردد.

جشنواره فوق روز جمعه 22 اردیبهشت 1402 در نمایشگاه اینوتکس واقع در سالن آمفی تئاتر پارک فناوری پردیس به زبان انگلیسی برگزار گردید، در این بخش دکتر سید جلال طباطبایی، استادتمام دانشکده علوم کشاورزی با معرفی ثبت اختراع خود بنام فرمولاسیون ماده ضد تشعشع آفتاب برای محافظت از گیاهان بر مبنای اکسید روی (ZnO) بیشترین رای مردمی را دریافت کرد و برنده جایزه این بخش شدند.روابط عمومی دانشگاه شاهد ضمن تبریک این موفقیت به خانواده بزرگ دانشگاه شاهد، آرزوی موفقیت در تمام عرصه‌ها را برای دکتر طباطبایی دارد.

لینک کوتاه:

https://shahed.ac.ir/?p=53370

مطالب مرتبط

IMG_7737

روز پزشک در بیمارستان شهید مصطفی خمینی؛ از دیدار صمیمانه کارکنان با رئیس بیمارستان تا قدردانی از پزشکان و کادر درمان

IMG_0558

اعزام نخستین گروه کاروان ورزشی دانشگاه شاهد به هفدهمین المپیاد ورزش قهرمانی دانشجویان سراسر کشور

آموزشی

اطلاعیه ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دوره دکتری تخصصی دانشگاه شاهد

آموزشی

اطلاعیه نحوه ارزیابی دروس ترم تابستان ۱۴۰۵

download+(1)

فراخوان هفدهمین جشنواره بین‌المللی فارابی؛ فرصتی برای درخشش پژوهش‌های علوم انسانی و اسلامی