کسب رتبه «الف» 3 نشریه دانشگاه شاهد در جدیدترین ارزیابی کمیسیون نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

نویسنده:
حمید نوروزی
تاریخ انتشار:
01 مهر 1402
دیدگاه ها:
افتخارات

.

به گزارش «روابط عمومی» و به نقل از اداره چاپ و انتشارات دانشگاه، نشریات علمی «نگره»، «پژوهشنامه علم‌سنجی» و «روانشناسی بالینی و شخصیت» در ارزشیابی سالانه کمیسیون نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری موفق به کسب رتبه  «الف» گردیدند.

شایان ذکر است، نشریات علمی کشور در ارزیابی سالانه که توسط کمیسیون نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری انجام می‌شود از لحاظ کیفیت علمی، تخصصی، فنی و … مورد ارزیابی قرار می‌گیرند و در چهار رتبه «الف»، «ب»، «ج» و «د» رده‌بندی شده که رتبه «الف» بالاترین رتبه در ارزیابی فوق محسوب می‌شود.

نشریه پژوهشنامه علم‌سنجی به مدیرمسئولی جناب آقای دکتر حمزه علی نورمحمدی و سردبیری جناب آقای پروفسور عبدالرضا نوروزی چاکلی به صورت متوالی و نشریه علمی نگره به مدیرمسئولی جناب آقای دکتر علی‌اصغر شیرازی و سردبیری جناب آقای دکتر محمد خزایی برای دومین سال متوالی است که موفق به کسب رتبه الف می‌شوند.

معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه، این موفقیت را به اعضای محترم هیئت علمی، سردبیران، مدیران مسئول، کارشناسان محترم نشریات علمی «نگره»، «علم‌سنجی» و «روانشناسی بالینی و شخصیت» و دیگر دست‌اندرکاران نشریات علمی دانشگاه تبریک عرض نموده و از خداوند متعال خواستار موفقیت آنان در همه عرصه‌های علمی و پژوهشی شدند.

 

لینک کوتاه:

https://shahed.ac.ir/?p=53168

مطالب مرتبط

Untitled-1

فراخوان شرکت در رویداد هنری «حماسه ملی (دفاع مقدس سوم)»

IMG_20260416_161943_777

انتشار نتایج پژوهش جدید درباره نگرش مردم نسبت به «جنگ رمضان» و تجمعات خیابانی

01 اطلاعیه دانشجویی

اطلاعیه ششمین دوره توانمندسازی زبان خارجی دانشگاه شاهد

01 اطلاعیه دانشجویی

لغو آزمون المپیاد روز جمعه 28 فروردین ماه 1405

دکتر محسن خلیلی

انتصاب «سرپرست معاونت پژوهش و فناوری مرکز تحقیقات نوروفیزیولوژی دانشگاه شاهد»