بازدید دانشجویان دانشگاه از مجموعه دیجی کالا
.
به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه و به همت انجمن علمی مدیریت، ۴۰ نفر از دانشجویان دانشگاه چهارشنبه ۱۶ اسفند ماه، از مرکز پردازش دیجی کالا شامل انبار دانش(بزرگترین انبار تجاری آنلاین خاورمیانه) و کارخانه تولید محتوای دیجی کالا بازدید نمودند.
در ابتدا دانشجویان به بخش (inbound) که محل ورود کالا و انبار شدن آن بود وارد شدند و با نحوه انبارداری ۸ میلیون تنوع کالا در این مرکز آشنا شدند.
سپس به بخش ورودی کالا رفته و با نحوه ورود کالا از ۱۲ گیت که ۶ گیت مربوط به محصولات خود برند دیجی کالا و ۶ گیت مربوط به محصولات واسطه ای بود آشنا شدند.
دانشجویان پس از بازدید بخش اینباند و مشاهده نحوه خروج کالا، به کارخانه تولید محتوای دیجی کالا رفته و با فضای پویا و جوان این بخش و ۵ استودیوی تخصصی تولید محتوا شامل آتلیه ها،اتاق های تولید پادکست و ویدیو و… بازدید به عمل آوردند.
در پایان دانشجویان به بخش اوت باند (outbound) هدایت شده و با نحوه بسته بندی و ترخیص کالا از انبار دانش آشنا شدند.
لینک کوتاه:
https://shahed.ac.ir/?p=49919