پیام صمیمانه دکتر حمیدرضا بخشی سرپرست دانشگاه شاهد در آستانه روز بزرگداشت مقام دانشجو

نویسنده:
حمید نوروزی
تاریخ انتشار:
14 آذر 1404
دیدگاه ها:
10

.

دانشجویان فرهیخته و ارجمند دانشگاه شاهد،

 

شانزدهم آذر، تجلی‌گاه پیوند ارزش‌های والای ایثار و مجاهدت علمی است. در این روز، به‌ویژه شما دانشجویان دانشگاه شاهد را که میراث‌داران این دو گنجینه‌ی گران‌قدر هستید، صمیمانه می‌ستایم و تبریک می‌گویم.

شما در دانشگاهی درس می‌خوانید که نماد عینی پیوند حکمت و شهادت است. این جایگاه، مسئولیتی خطیر و افتخاری بی‌نظیر برای شما پدید می‌آورد. چشم‌انداز پیش‌روی شما، نه فقط کسب مراتب علمی، بلکه تلفیق دانش روز با مسئولیت‌پذیری اجتماعی و آرمان‌های متعالی این سرزمین است.

از نگاه پویا و اندیشه‌ی نقاد شما که فضای دانشگاه را زنده و هدفمند نگاه می‌دارد، سپاسگزارم. ما در مدیریت دانشگاه، خود را متعهد می‌دانیم تا بستری فراهم آوریم که استعدادهای شما در جهت خدمت به پیشرفت کشور و حفظ ارزش‌های اصیل شکوفا شود.

امیدواریم با همکاری و همدلی یکدیگر، دانشگاه شاهد را هرچه بیشتر به سمتی پیش ببریم که شایسته‌ی نام شهدا و انتظارات ملت بزرگ ایران باشد.

برای همه‌ی شما عزیزان، آرزوی توفیق روزافزون، سلامت و سربلندی دارم.

“به وجودتان افتخار می کنیم”

 

دکتر حمیدرضا بخشی

سرپرست دانشگاه شاهد

لینک کوتاه:

https://shahed.ac.ir/?p=69718

مطالب مرتبط

انتصاب دکتر بخشی از جانب دکتر پزشکیان - سایت (1)

صدور حکم ریاست دکتر حمیدرضا بخشی در دانشگاه شاهد توسط رییس جمهور

دکتر بخشی

انتصاب «عضو هیئت مدیره صندوق اشتغال و کار آفرینی ایثارگران»

دکتر سمیاری

انتصاب «سرپرست دانشکده دندانپزشکی دانشگاه شاهد»

دکتر رجبیان

انتصاب «معاون پژوهش و فناوری مرکز تحقیقات تنظیم پاسخ‌های ایمنی دانشگاه شاهد»

IMG_3395

بازدید رئیس دانشگاه، دکتر حمیدرضا بخشی و هیئت همراه از مرکز نقشه برداری مغز NBML