مروری بر توانمندی‌های دستیارهای هوش مصنوعی در تحقیق (دانشکده فنی و مهندسی)

نویسنده:
علی مصطفایی
تاریخ انتشار:
24 آذر 1404
دیدگاه ها:
1404-09-24 fani 09

.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهد، به مناسبت هفته پژوهش، مراسمی با سخنرانی دکتر پدرام عطایی، معمار و متخصص هوش مصنوعی، دارای دکترای مهندسی برق و کامپیوتر از دانشگاه بریتیش کلمبیا و نویسنده کتاب «هوش مصنوعی؛ درس‌های نامتعارف»، با موضوع «مروری بر توانمندی‌های دستیارهای هوش مصنوعی در تحقیق»، روز دوشنبه ۲۴ آذرماه ۱۴۰۴ با حضور معاونان دانشکده، جمعی از استادان و دانشجویان، در سالن همایش‌های دانشکده فنی و مهندسی برگزار شد.

در این مراسم، دکتر عطایی ضمن طرح چالش‌ها و پرسش‌های موجود پیرامون پژوهش و نگارش مقالات علمی، به کاربردهای هوش مصنوعی در فرآیند تحقیق، از جمله تحلیل داده‌ها، اشاره کردند. ایشان همچنین بر نقش هوش مصنوعی در بهبود و تسهیل مراحل مختلف پژوهش و تولید مقالات علمی تأکید کرده و به معرفی ابزارهای مختلف هوش مصنوعی و تفاوت‌ها و کارکردهای آن‌ها پرداختند.

دکتر عطایی، تفاوت در نحوه ارائه منابع (رفرنس‌دهی) را نمونه‌ای از وجوه تمایز ابزارهای گوناگون هوش مصنوعی دانسته و ضمن معرفی برخی از این ابزارها از جمله «SCINITO»، کارکردها و قابلیت‌های آن‌ها را تبیین کردند.

این مراسم فرصتی مغتنم برای تبادل نظر و گفت‌وگو میان دانشجویان و پژوهشگران با دکتر عطایی درباره مسیر پیش‌رو و چگونگی بهره‌گیری از هوش مصنوعی در تحقیقات علمی فراهم کرد.

در پایان این مراسم از اساتید و دانشجویان و پژوهشگران برتر تقدیر به عمل آمد.

#دانشگاه_نسل_پنجم

لینک کوتاه:

https://shahed.ac.ir/?p=70571

مطالب مرتبط

-2147483648_-212174

برگزاری نمایشگاه آثار استاد افشاری در دانشکده هنر دانشگاه شاهد

اطلاعیه23232

«اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان نیمه دوم مقطع کارشناسی و دکترای حرفه‌ای دانشگاه شاهد» سال تحصیلی ۱۴۰۴–۱۴۰۵

photo_2026-01-24_23-47-21

برگزاری دوره‌های آموزشی ضمن خدمت کارمندان دانشگاه

سرکار+خانم+دکتر+کشاورز

انتصاب «سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشکده علوم پایه دانشگاه شاهد»

جناب+آقای+مهدی+نوروزی

انتصاب«معاون مدیر امور دانشجویی دانشگاه شاهد»