مراسم اختتامیه یازدهمین دوره «هفته هنر انقلاب» و معرفی چهره سال هنر انقلاب اسلامی

نویسنده:
علی مصطفایی
تاریخ انتشار:
03 اردیبهشت 1404
دیدگاه ها:
5469259

.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهد، مراسم اختتامیه یازدهمین دوره «هفته هنر انقلاب» و معرفی چهره سال هنر انقلاب اسلامی عصر یکشنبه ۳۱ فروردین 1404 در تالار اندیشه حوزه هنری برگزار شد.

بعد از انجام تشریفات اولیه برنامه، کلیپی از برگزاری شصتمین بینال هنر ونیز که ایران نیز با آثار تجسمی از هنرمندان برجسته در آن حضور داشت، پخش شد. در این دوره بینال، غرفه‌ای با موضوع ضد صهیونیسم و همراهی با کودکان غزه در ونیز برپا شد.

از استاد کاظم چلیپا عضو هیات علمی دانشکده هنر دانشگاه شاهد به خاطر ارائه اثری با عنوان ( خانه ای که یک در دارد و دو پنجره ) در این بینال توسط مجید شاه حسینی رئیس فرهنگستان هنر، مادر شهیدان خالقی حسین جابری انصاری مدیر عامل ایرنا و محمدالهیاری مدیر عالمل بنیاد رودگی برای اهدای جایزه ویژه ای تقدیر به عمل آمد.

همچنینی از آقای دکتر محمد خراسانی زاده عضو هیات علمی دانشکده هنر دانشگاه شاهد به عنوان رئیس غرفه ایران در بینال ونیز تقدیر به عمل امد.

معرفی چهره های ماندگار هنر انقلاب

در بخش اهدای جایزه «چهره ماندگار هنر انقلاب» به استاد کاظم چلیپا، عبدالحمید قدیریان روی صحنه آمد و ایشان در سخنانی اظهار نمودند: اوایل انقلاب خیلی به حرکت‌های آقای چلیپا دقت می‌کردم که بسیار تبیین‌های زیبا و درست و الهی داشتند و هم قلم شگرفی دارند که از پدرمرحوم شان به ارث برده است. هنر انقلاب واقعاً در آقای چلیپا بدون اغراق به کمال رسیده است و کارهای ایشان را همیشه مرور می‌کنم اول به دلیل اینکه فضای نور زمان انقلاب را یاد کنم و دوم هم از خلاقیت و قلم او بهره بگیرم.

سپس، حسن روح‌الامین، عبدالحمید قدیریان و پدر و مادر شهید سیدمحمود میرحسینی روی صحنه آمدند و جایزه استاد کاظم چلیپا را اهدا کردند.

استاد کاظم چلیپا نیز در سخنانی عنوان کرد: خیلی به خانه هنر انقلاب خوش آمدید؛ ما در زمان انقلاب روی این صحنه با بچه‌هایی که اینجا جمع شده بودیم نماز جماعت می‌خواندیم و نگهبانی می‌دادیم چراکه برخی جریانات قصد تخریب اینجا را داشتند. همه این اتفاقات به دلیل حضور حضرت سیدالشهداء و شور حسینی بود و در ادامه حوزه هنری به دلیل رسیدن به شعور حسینی تشکیل شد.

وی به دوستان نقاشش حبیب‌الله صادقی و حسین خسروجردی اشاره و درخواست کرد: کشور در حال توسعه باید مشکلاتش را حل کند و از مسئولان و درخواست نمودند شرایطی فراهم کنند تا این بال قدرتمند انقلاب اسلامی یعنی حسین خسروجردی را به کشور بازگردانند.

در ادامه مراسم ، حجت‌الاسلام والمسلمین قمی، محمدمهدی دادمان، احمدرضا درویش و ابراهیم حاتمی‌کیا، جایزه ویژه «چهره سال هنر انقلاب» در سال ۱۴۰۳ را به کارن همایونفر به خاطر خلق موسیقی مراسم تشیع پیکر شهید حسن نصرا… اهدا کردند.

 

لینک کوتاه:

https://shahed.ac.ir/?p=64014

مطالب مرتبط

12

اطلاعیه “نشست صمیمی هم‌اندیشی رئیس دانشگاه شاهد، با دانشجویان”

پیام رئیس دانشگاه

پیام معاون علوم پزشکی دانشگاه شاهد به مناسبت روز جهانی بهداشت محیط: «سلامت جامعه در گرو حفاظت از محیط زیست است»

1404-07-02 jalase ba shora 21

دانشگاه شاهد و بنیاد شهید؛ هم‌افزایی برای اعتلای فرهنگی و آموزشی

اطلاعیه ورزشی

راه اندازی سامانه مشاوره الکترونیکی

1404.7.1 ham andishi pezeshki 04

برگزاری مراسم تودیع و معارفه رییس دانشکده پزشکی دانشگاه شاهد