حضور فعال دانشگاه شاهد در دومین کنگره ملی پلاسما پزشکی ایران

نویسنده:
حمید نوروزی
تاریخ انتشار:
20 آذر 1404
دیدگاه ها:
IMG_2689

.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، افتتاحیه دومین کنگره ملی پلاسما پزشکی ایران صبح امروز 20 آذر ماه 1404 در مرکز همایش‌های هتل قلب تهران و با سخنرانی مهندس محمد اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی ایران آغاز شد.

در این رویداد علمی، متخصصان و پژوهشگران حوزه پلاسما و فناوری‌های نوین پزشکی از سراسر کشور گرد هم آمده‌اند تا تازه‌ترین دستاوردهای علمی خود را ارائه کنند.

شایان ذکر است پژوهشگران دانشگاه شاهد نیز با حضور در غرفه اختصاصی خود، به معرفی فعالیت‌ها و نتایج پژوهشی دانشگاه در زمینه های مختلف علمی پرداخته‌اند.

در حاشیه این کنگره، مهندس اسلامی از غرفه دانشگاه شاهد بازدید کرد و ضمن گفت‌وگو با پژوهشگران، از دستاوردها و پروژه‌های در حال اجرای این گروه علمی ابراز خرسندی و حمایت نمود.

این حضور پررنگ، نمایانگر جایگاه برجسته دانشگاه شاهد در توسعه فناوری‌های نوین پزشکی و تعامل مؤثر با مراکز علمی و صنعتی کشور است.

#دانشگاه_نسل_پنجم

لینک کوتاه:

https://shahed.ac.ir/?p=70190

مطالب مرتبط

01 انتصابات جدید به تاریخ 9 دی ماه 1404

انتصاب «معاون مدیر امور مالی دانشگاه شاهد»

01 انتصابات جدید به تاریخ 9 دی ماه 1404

انتصاب «سرپرست معاونت پشتیبانی و مدیریت منابع دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه شاهد»

1404-10-14 arzyabi daneshkade pezeshki 01

بازدید ارزیابان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی از دانشکده پزشکی

01 انتصابات جدید به تاریخ 9 دی ماه 1404

انتصاب «معاون مدیر حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه شاهد»

1404-10-09 jalase moshavere 01

جلسه هماهنگی و معارفه اعضای جدید کمیته مداخله در بحران دانشگاه با محوریت مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه