با تودیع حجت الاسلام عیسوند، حجت الاسلام صدیقی عهده‌دار مسئولیت معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شاهد شد

نویسنده:
مجید قندی زاده
تاریخ انتشار:
07 بهمن 1403
دیدگاه ها:
1403-11-06 jalase shoraye farhangi 09

صفحه جدیدی در نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه شاهد ورق خورد.

بنابر گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهد در جلسه شورای فرهنگی دانشگاه به تاریخ شنبه 6 بهمن ماه 1403 که با حضور حجت الاسلام و المسلمین رجالی تهرانی مسئول نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه شاهد، دکتر چلداوی رئیس دانشگاه و اعضای محترم شورای فرهنگی برگزار شد، مراسم تودیع و معارفه معاونین نهاد مقام معظم رهبری در این دانشگاه برگزار گردید.

در این مراسم، از زحمات ارزشمند حجت الاسلام و المسلمین عیسوند که پیش از این عهده‌دار این مسئولیت بودند، تقدیر و تشکر به عمل آمد. همچنین، حجت الاسلام صدیقی به عنوان معاون جدید نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه شاهد معرفی شدند.

حجت الاسلام و المسلمین رجالی تهرانی در این مراسم ضمن قدردانی از خدمات حجت الاسلام عیسوند، برای حجت الاسلام صدیقی در مسئولیت جدید آرزوی موفقیت نمودند. ایشان بر اهمیت نقش معاون نهاد مقام معظم رهبری در تقویت بنیان‌های فرهنگی و دینی دانشگاه تأکید کردند و ابراز امیدواری کردند که با حضور حجت الاسلام صدیقی، شاهد گسترش فعالیت‌های فرهنگی و دینی در دانشگاه باشیم.

لینک کوتاه:

https://shahed.ac.ir/?p=62364

مطالب مرتبط

12

اطلاعیه “نشست صمیمی هم‌اندیشی رئیس دانشگاه شاهد، با دانشجویان”

پیام رئیس دانشگاه

پیام معاون علوم پزشکی دانشگاه شاهد به مناسبت روز جهانی بهداشت محیط: «سلامت جامعه در گرو حفاظت از محیط زیست است»

1404-07-02 jalase ba shora 21

دانشگاه شاهد و بنیاد شهید؛ هم‌افزایی برای اعتلای فرهنگی و آموزشی

اطلاعیه ورزشی

راه اندازی سامانه مشاوره الکترونیکی

1404.7.1 ham andishi pezeshki 04

برگزاری مراسم تودیع و معارفه رییس دانشکده پزشکی دانشگاه شاهد