انتصاب « مدیر امور فناوری و تحقیقات کاربردی دانشگاه شاهد »

نویسنده:
علی مصطفایی
تاریخ انتشار:
21 خرداد 1403
دیدگاه ها:
حکم انتصاب2

.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهد، طی حکمی از سوی آقای دکتر احمد چلداوی رئیس دانشگاه، آقای دکتر محمد منثوری به عنوان « مدیر امور فناوری و تحقیقات کاربردی» دانشگاه شاهد منصوب گردید.

در این حکم آمده است:

جناب آقای دکتر محمد منثوری

با سلام و تحیت                  

در اجرای بند الف ماده ۱۷ آیین نامه جامع مدیریت دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری، به موجب این حکم به مدت دو سال به عنوان « مدیر امور فناوری و تحقیقات کاربردی  دانشگاه شاهد» منصوب می شوید.

امید است که با استمداد از قطب عالم امکان حضرت بقیه الله الاعظم، روحی و ارواح العالمین لتراب مقدمه الفداه و با الهام از فرامین حضرت امام خامنه‌ای حفظه الله با اتخاذ رویکرد تحول‌گرایانه، شاهد توسعه حوزه فناوری و ارتباط آن با صنعت و نیاز جامعه، آنگونه که شایسته نام دانشگاه شاهد است، باشیم.

احمد چلداوی

لینک کوتاه:

https://shahed.ac.ir/?p=59041

مطالب مرتبط

IMG_20251020_094406_232

برگزاری جلسه مشترک مدیریت امور فناوری و تحقیقات کاربردی دانشگاه شاهد و شرکت قشم ولتاژ با محوریت برق قدرت و هوش مصنوعی

نیروی

به مناسبت هفته نیروی انتظامی

1404-07-28 ghab va bade jang 02

ایران قبل و بعد از جنگ ۱۲ روزه

212121

اطلاعیه واحد بررسی صلاحیت عمومی، معرفی شدگان چندبرابر ظرفیت دستیاری دندانپزشکی سال 1404 دانشگاه شاهد

حکم انتصاب3

انتصاب «سرپرست اداره مالی درمانگاه تخصصی شهید محمد منتظری دانشگاه شاهد»