پیام رییس دانشگاه به مناسبت میلاد با سعادت حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار

نویسنده:
علی مصطفایی/روابط عمومی
تاریخ انتشار:
04 آبان 1404
دیدگاه ها:
پیام رئیس دانشگاه

.

همکاران گران‌قدر و پرستاران فداکار،

اسوه‌های صبر و ایثار در دانشگاه شاهد و بیمارستان شهید مصطفی خمینی،

با سلام و خدا قوت

فرارسیدن سالروز میلاد بانوی قهرمان صبر و مقاومت، حضرت زینب کبری (سلام‌الله علیها)، و روز بزرگداشت مقام پرستار را به شما عزیزان تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم. این روز نمادین، پیوندی جاودان میان معنویت، فداکاری، و خدمت‌رسانی در شرایط سخت است.

شما پرستاران عزیز، با الهام از سیره و منش آن بزرگوار، در خط مقدم سلامت جامعه ایستاده‌اید و هر روزه با از خودگذشتگی، دانش تخصصی و عاطفه انسانی، حماسه‌هایی از خدمت و مهربانی می‌آفرینید. در دوران سخت همه‌گیری و در شرایطی که سلامت هموطنان در گرو تلاش‌های بی‌وقفه شماست، همچون نگینی درخشان در تاج خدمت‌گزاری می‌درخشید.

از تمامی همکاران پرستار در بخش‌های مختلف دانشگاه و بیمارستان شهید مصطفی خمینی به‌پاس روحیه مسئولیت‌پذیری، تعهد حرفه‌ای و حضور بی‌ادعایتان در صحنه‌های دشوار درمان، صمیمانه سپاسگزارم.

امیدواریم در سایه الطاف الهی و با تأسی از مکتب زینبی، بتوانیم در کنار یکدیگر گام‌های بلندی در جهت ارتقای سلامت جامعه و تحقق اهداف عالیه نظام سلامت برداریم.

این روز فرخنده را به شما، خانواده‌های محترمتان و تمامی پرستاران ایران اسلامی تبریک گفته و برای شما سلامتی، سربلندی و موفقیت روزافزون را از درگاه ایزد منان مسئلت دارم.


با احترام

دکتر حمیدرضا بخشی

رئیس دانشگاه شاهد

 

 

#دانشگاه_نسل_پنجم

 

لینک کوتاه:

https://shahed.ac.ir/?p=68388

مطالب مرتبط

1405-02-28 khatm 22

گزارش خبری و تصویری از مراسم یادبود شهدای جنگ رمضان و درگذشتگان اعضای خانواده همکاران دانشگاه

02 اطلاعیه آموزشی

 ­­­­­­­اطلاعیه مدیریت آموزش تحصیلات تکمیلی دانشگاه شاهد، در خصوص نحوه مصاحبه مرحله دوم (مصاحبه علمی) آزمون دکتری تخصصی از معرفی شدگان چند برابر ظرفیت

دکتر مجید بیات

انتصاب «رئیس اداره امور هیأت علمی دانشگاه شاهد»

IMG_5202

بیانیه هیات رییسه دانشگاه به مناسبت روز جهانی روابط عمومی

دکتر حشمت اله اسدی

انتصاب «سرپرست مدیریت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شاهد»