هم‌افزایی دانش و فناوری: گامی بلند برای آینده فناورانه کشور با همکاری دانشگاه شاهد و پژوهشگاه توسعه فناوری‌های پیشرفته

نویسنده:
روابط عمومی
تاریخ انتشار:
24 شهریور 1404
دیدگاه ها:
20250902_101357

.

به گزارش روابط عمومی، در راستای توسعه همکاری‌های فناورانه و تحقیقاتی، نشستی مشترک میان مدیریت امور فناوری و تحقیقات کاربردی دانشگاه شاهد و پژوهشگاه توسعه فناوری‌های پیشرفته در تاریخ 11 شهریور ماه برگزار شد. این نشست که در دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه شاهد به وقوع پیوست، با هدف بررسی ظرفیت‌های متقابل و ایجاد بسترهای نوین همکاری در حوزه‌های پژوهش‌های راهبردی و فناوری‌های پیشرفته شکل گرفت.

از دانشگاه شاهد، خانم دکتر نفیسه آل محمد، آقای دکتر منثوری، آقای دکتر جلالی (اعضای هیئت علمی دانشکده فنی و مهندسی) و آقای مهندس امیر احمدوند حضور داشتند. همچنین از پژوهشگاه توسعه فناوری‌های پیشرفته، آقای دکتر یوسفی (مدیر پژوهشکده امنیت سخت‌افزار) و آقای دکتر کمالی (معاون پژوهش) در این جلسه حضور یافتند.

در این دیدار، بر اهمیت هم‌گرایی توانمندی‌های دانشگاهی و زیرساخت‌های پژوهشی تأکید شد. طرفین توافق کردند که این هم‌افزایی می‌تواند نقش کلیدی در هموار ساختن مسیر توسعه فناوری‌های آینده‌محور و پاسخگویی به نیازهای کشور ایفا کند.

در پایان نشست، ضرورت تدوین نقشه راهی مشترک برای عملیاتی‌سازی محورهای همکاری و تقسیم وظایف مورد تأکید قرار گرفت. مقرر شد جلسات تکمیلی به‌منظور تدوین برنامه‌های اجرایی دقیق در آینده نزدیک برگزار شود.

این همکاری استراتژیک، نویدبخش ایجاد الگویی موفق در پیوند میان نهادهای دانشگاهی و مراکز تخصصی فناوری است و می‌تواند بستری غنی برای تربیت نیروی انسانی متخصص و دستیابی به دستاوردهای فناورانه چشمگیر در سطح ملی باشد.

 

لینک کوتاه:

https://shahed.ac.ir/?p=66842

مطالب مرتبط

دکتر محسن خلیلی

انتصاب «سرپرست معاونت پژوهش و فناوری مرکز تحقیقات نوروفیزیولوژی دانشگاه شاهد»

دکتر عزیزی

انتصاب «سرپرست معاونت پشتیبانی و مدیریت منابع بیمارستان شهید مصطفی خمینی»

IMG_4618

بیانیه هیات رییسه دانشگاه شاهد ۱۹ فروردین۱۴۰۵

IMG_4596

بیانیه علوم پزشکی

بیانیه معاونت علوم پزشکی دانشگاه شاهد در پی تعرض دشمن امریکایی صهیونیستی به انستیتو پاستور ایران