اطلاعیه ضروری برای دانشجویان ارزشیابی درس‌های نیمسال جاری

نویسنده:
علی مصطفایی
تاریخ انتشار:
04 خرداد 1404
دیدگاه ها:
فراخوان-

.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهد، به نقل از مدیریت برنامه‌ریزی و توسعه آموزش دانشگاه، کار ارزشیابی اینترنتی اساتید توسط دانشجویان از مورخ ۱۴۰۴/۰۳/۱۰ آغاز می‌شود.

به اطلاع کلیه دانشجویان محترم دانشگاه می‌رساند که فرایند ارزشیابی برای درس‌های مربوط به نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۴ ۱۴۰۳، از ساعت ۸ صبح روز شنبه مورخ دهم خرداد ماه لغایت ساعت ۲۴ روز سه شنبه بیست و هفتم خرداد ماه ۱۴۰۴ در نظر گرفته شده است. لذا ضروری است کلیه دانشجویان گرامی بدون توجه به سال ورود خود از ساعت ۸ صبح روز شنبه مورخ ۱۴۰۴/۰۳/۱۰ لغایت ساعت ۲۴ روز سه شنبه مورخ ۱۴۰۴/۰۳/۲۷ با مراجعه به سیستم آموزشی بهستان نسبت به ارزشیابی درس‌های نظری و عملی مربوط به نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۴ – ۱۴۰۳ خود اقدام کنند.

دانشجوی گرامی ارزشیابی شما از اساتید کاملا محرمانه بوده و نتیجه آن در شکل تحلیل کلی قابل رویت است. بنابر این با رعایت انصاف دقت و اطمینان خاطر اساتید خود را ارزیابی کنید.

با توجه به مشروط شدن صدور کارت ورود به جلسه امتحان و ثبت نام نیمسال آینده دانشجویان به انجام ارزشیابی در موعد مقرر و تائید آن توسط آموزش دانشکده لازم است دانشجویان پس از اتمام فرایند ارزشیابی برای دریافت و چاپ کارت ورود به جلسه خود از «گزارش برنامه امتحان پایان ترم دانشجو» (گزارش شماره ۴۲۸) استفاده کنند.

در صورت بروز مشکل در فرآیند ارزشیابی با شماره تلفن‌های:

 (۵۱۲۱۵۱۰۱ خانم قاسمی) یا (۵۱۲۱۴۴۰۸ آقای مهندس اکبری) یا( ۵۱۲۱۴۴۰۹ خانم مهندس اللهیاری) یا (۵۱۲۱۴۴۱۰ خانم مهندس مرتضوی) تماس حاصل نمائید.

لینک کوتاه:

https://shahed.ac.ir/?p=65344

مطالب مرتبط

IMG_20251020_094406_232

برگزاری جلسه مشترک مدیریت امور فناوری و تحقیقات کاربردی دانشگاه شاهد و شرکت قشم ولتاژ با محوریت برق قدرت و هوش مصنوعی

نیروی

به مناسبت هفته نیروی انتظامی

1404-07-28 ghab va bade jang 02

ایران قبل و بعد از جنگ ۱۲ روزه

212121

اطلاعیه واحد بررسی صلاحیت عمومی، معرفی شدگان چندبرابر ظرفیت دستیاری دندانپزشکی سال 1404 دانشگاه شاهد

حکم انتصاب3

انتصاب «سرپرست اداره مالی درمانگاه تخصصی شهید محمد منتظری دانشگاه شاهد»