معاونت پژوهش و فناوری

News: برگزاری اولین سمپوزیوم ملی بررسی مدل های طرح تحول نظام سلامت

عنوان

برگزاری اولین سمپوزیوم ملی بررسی مدل های طرح تحول نظام سلامت

​پیاده سازی طرح تحل سلامت در راستای تحقق اهداف پوشش همگانی سلامت یکی از اولویتت های مهم بخش سلامت کشور می باشد. در همین راستا دانشگاه علوم پزشی تهران با همکاری حوزه قائم مقام وزارت بهداشت درامور بین الملل، نمایندگی سازمان بهداشت جهانی درایران ، موسسه ملی تحقیقات سلامت ایران، سازمان بیمه سلامت ایران و مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان آن دانشگاه، در نظر دارند اولین سمپوزیوم ملی بررسی مدلهای طرح تحول نظام سلامت را با مروری بر نظام سلامت کشورهای تایلند ، ترکیه، استرالیا و انگلستان و همچنین نقد و بررسی طرح تحول نظام سلامت کشورمان، از 26 لغایت 27 فروردین ماه 95 در تالار ابن سینا دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار نمایند.

اساتید ، پژوهشگران و دانشجویان جهت کسب اطلاات بیشتربه سایت سمپوزیوم به آدرس www.mhtp.ir مراجعه و یا با شماره 09132049445 با همکاران دبیرخانه تماس حاصل فرمایند.

تاریخ انتشار

16/01/1395