عنوان

گزارش مراسم بزرگداشت هفته پژوهش و فناوری سال 94
مراسم گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری سال 1394 دانشگاه روز سه‌شنبه 24 آذرماه در محل سالن همایش‌ امام خمینی (ره) با حضور جناب آقاي دكتر ملک‌زاده، معاون محترم تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، اعضای هیأت رئیسه، مديران و اعضاي هيات علمي و همکاران حوزه پژوهش  و فناوری دانشگاه برگزار گرديد.
مراسم با تلاوت آياتي از كلام اله مجيد و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران آغاز گردید. در ابتدا معاون محترم پژوهش و فناوری، سرکار خانم دکتر ضمن تشریح سیاست های پژوهشی دانشگاه و همچنین مسائل پیش روی دانشگاه ها، گزارشی از عملکرد پژوهشی دانشگاه در سال گذشته را به اطلاع حضار رساند. در ادامه دکتر ملک زاده به ایراد سخنرانی پرداخت. ایشان در سخنرانی خود گزارشی از وضعیت پژوهش در حوزه بهداشت و درمان و وضعیت موجود کشور در بین کشورهای منطقه و پیشرفته جهان ارائه داد و بر لزوم تلاش تمامی محققان در راستای ارتقای این جایگاه تاکید داشت.
سپس دکتر جلالی ندوشن، مدیر کل دفتر مطالعات و تحقیقات، گزارشی از نحوه انتخاب پژوهشگران برتر دانشگاه در سال 1394 ارائه داد و خاطرنشان نمود که تمامی مراحل از طریق سامانه، قابل رویت و پیگیری توسط دانشکده و متقاضیان بوده است.
در پایان برنامه اسامی پژوهشگران برگزیده سال 1394 دانشگاه به شرح ذیل اعلام شد و با اهدا لوح تقدیر و هدایا از ایشان قدردانی بعمل آمد.
دانشكده پزشكي: دكتر محسن خلیلی و دکتر حوریه صادری(مشترکاً پژوهشگر رتبه اول)
دانشكده دندانپزشکی: دکتر نوشین جلایر نادری (پژوهشگر رتبه اول)
دانشکده پرستاری و مامایی : دکتر پروین رهنما (پژوهشگر رتبه اول)
دانشكده علوم انساني: دکتر مهدی سبحانی نژاد (پژوهشگر رتبه اول(، دکتر فریده داودی مقدم (پژوهشگر رتبه دوم(، دکتر مصطفی قاضی زاده (پژوهشگر رتبه سوم(
دانشكده علوم پايه: دکتر حمیدرضا نویدی (پژوهشگر رتبه اول(
دانشكده علوم كشاورزي: دکتر حبیب عباسی پور (پژوهشگر رتبه اول(، دکتر سعیده ملکی فراهانی (پژوهشگر رتبه دوم(، دکتر عبدالامیر بستانی(پژوهشگر رتبه سوم(
دانشكده فني و مهندسي: دکتر محمدباقر غزنوی (پژوهشگر رتبه اول(،دکتر محمد پویان (پژوهشگر رتبه دوم(
در این مراسم از دکتر بشیری به جهت تلاش در راه اندازی مرکز رشد دانشگاه و از آقای بهمن اسماعیلی به عنوان کارشناس برتر حوزه معاونت پژوهشی تقدیر شد.

تاریخ انتشار

29/09/1394