عنوان

خدمات ترجمه و ویرایش

به استحضار  می رساند بنابراین تفاهم ​نامه انجام شده با واحد فناور پردازش و نشر دانش امروز (رادن انگلیش ادیت)، خدمات ترجمه و ویرایش اساتید، دانشجویان، کارکنان و مجلات دانشگاه شاهد مطابق شرایط زیر توسط شرکت نامبرده انجام خواهد گرفت:

فرایند ویرایش به صورت ویرایش کامل بوده و مهمترین موارد آن به شرح ذیل است.

ü      اصلاح ساختار گرامری جمله
ü      ایجاد یکپارچگی و تصحیح درستی زمان افعال
ü      ایجاد تقارن زمانی مناسب با متن و جملات
ü      تصحیح لحن بیان جملات
ü      اصلاح ارتباطات فعل و فاعل‌، معلوم و مجهول و
ü      اصلاح غلط‌های املایی، تصحیح کاربرد حروف تعریف، سجاوندی و
ü      ایجاد ارتباط معقول و مناسب بین جملات
ü      ایجاد یکنواختی در ویرایش متن و ویرایش به یکی از سبکهای انگلیسی یا آمریکایی مطابق درخواست

در پایان، دو فایل به نویسنده تحویل داده خواهد شد که یکی مقاله ویرایش شده به صورت  Track Change و دیگری فایل اصلاح شده کامل است. شرکت ملزم به ارسال نامه تأییدیه ویرایش به صورت رایگان و ارایه فاکتور رسمی می‌باشد.
هزینه ویرایش در حال حاضر، بر اساس کیفیت متن نوشته شده اولیه از کلمه‌ای 700 تا 1200 ریال متغیر است. براساس این تفاهم‌نامه کلیه اساتید، مجلات، دانشجویان و کارکنان دانشگاه شاهد از ده درصد تخفیف ویژه برای انجام کلیه خدمات ترجمه و ویرایش برخوردار می‌شوند. برای استفاده از این تخفیف لازم است مقالات با یکی از ایمیل‌های متعلق به دانشگاه شاهد (@shahed.ac.ir) ارسال گردد. اطلاعات به روز در مورد، هزینه، زمان لازم برای انجام خدمات و سایر موارد در وب سایت رسمی   (http://www.englishedit.ir/) وجود دارد.

آدرس رادان انگلیش ادیت : دانشگاه شهید بهشتی، مرکز رشد واحدهای فناوری

تلفن :                22362401                  09102013545