گرامیداشت روز کارمند و تجلیل از کارمندان و مدیران نمونه دانشگاه

گرامیداشت روز کارمند و تجلیل از کارمندان و مدیران نمونه دانشگاه

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه مراسم گرامیداشت هفته دولت و روز کارمند چهارشنبه 9 شهریور ماه از ساعت 10:45 با حضور مشاور ارشد رئیس دانشگاه، معاونین، مدیران، کارکنان دانشگاه در سالن همایش امام خمینی (ره) برگزار گردید.

در ابتدای این مراسم و پس از  تلاوت کلام الله مجید و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران، حجت الاسلام حلوائیان به ایراد سخن پرداخت.
01-06-09 Maraseme roze karmand 07.jpg

استاد سید احمد ساویز، مشاور ارشد محترم ریاست دانشگاه ضمن تکریم جایگاه کارمندان و قدردانی از نقش بی بدیل آنان در دانشگاه و ارتباط با دانشجویان، پیام سلام و احترام ریاست محترم دانشگاه را که در تهران حضور نداشتند به جمع کارمندان رساند.
وی با اشاره به این که موضوع نهاد کارمندان همواره یک موضوع اصلی در تالیفات متعدد ایشان در حوزه آموزش عالی بوده است، به مفهوم فضای انسانی دانشگاه اشاره نمود. بنا بر اظهارات ایشان شرط سالم و انسانی بودن فضای دانشگاه توجه به عضویت همه ما در خانواده بزرگ دانشگاه با هدف مشترک از یک سو و توجه به حفظ کرامت کارمندان و دانشجویان از سوی دیگر است.

01-06-09 Maraseme roze karmand 18.jpg

ایشان به بیان اصل کرامت انسان پرداختند که ملهم از نگاه توحیدی اسلامی ماست. وی با ذکر وصیت حضرت علی (ع) در خصوص قاتل خود،  بر اهمیت پرهیز از توهین و تحقیر انسان در تفکر دینی تاکید نمود.

وی در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به هجوم رسانه ای دشمن به امید جوانان، به ضرورت امیدآفرین بودن رفتارها و گفتارها اشاره نمود و اینگونه بیان نمود که انسان امیدوار و سالم، دانشگاه و کشور را به پیشرفت می رساند. نقش عمیق کارمندان که حلقه اصلی تماس بدنه اداری دانشگاه با اساتید و دانشجویان هستند، امید و سلامت نقشی بی نظیر دارند.

01-06-09 Maraseme roze karmand 11.jpg

سپس دکتر رضایی معاون پشتیبانی و منابع انسانی خیر مقدم و تبریک روز کارمند به کارکنان دانشگاه به بیان اینکه روند انتخاب کارمندان و مدیران نمونه تغییر پیدا کرده است بیان داشت: فرایند این انتخاب برای کارمندان با استفاده از نظرات تمامی واحدهای دانشگاه و طرح در جلسه کمیته منتخب و همچنین برای مدیران نمونه از طرف هیات رئیسه انجام گرفته است. همچنین ایشان گزارشی از فعالیت های صورت گرفته پرداخته است.

01-06-09 Maraseme roze karmand 20.jpg

در پایان این مراسم به برگزیدگان در بخش کارمندان و مدیران نمونه جوایزی به همراه لوح یادبود اهداء گردیده است که به شرح ذیل می باشد:

01-06-09 Maraseme roze karmand 29.jpg

01-06-09 Maraseme roze karmand 23.jpg

مدیران نمونه:
1) حسین سالاری: معاون مدیر کل پژوهشی
2) عبدالخالق همتی: رئیس اداره تدارکات

کارمندان نمونه:
1) رقیه حجتی: کارشناس دانشکده دندانپزشکی
2) ناهید معدن کنی: کارشناس مدیر امور اداری
3) فرزانه واسعی: معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی
4) معصومه روحانی: معاونت پژوهشی
5) حسن محمودی: دانشکده علوم انسانی
6) مجید اردش: معاونت فرهنگی
7) لیلا عماری اللهیاری معاونت آموزشی
8) مسعود محمدی زاده دانشکده علوم پایه

در پایان به 47 نفر از پرسنل دانشگاه  که در بازه زمانی از اول مهر 1400 تا پایان شهریور 1401 بازنشسته شده اند جوایزی به همراه لوح تقدیر تقدیم گردیده است که با اقبال و تشویق حاضرین روبرو شد.
01-06-09 Maraseme roze karmand 26.jpg