کسب مدال طلای المپیک توکیو توسط دانش آموخته ی دانشگاه شاهد

کسب مدال طلای المپیک توکیو توسط دانش آموخته ی دانشگاه شاهد

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، آقای جواد فروغی دانش آموخته ی دانشگاه شاهد، تیرانداز کشورمان در فینال تپانچه بادی المپیک توکیو مقام اول را کسب نمود و با دریافت مدال طلا، قهرمان المپیک شد.

آقای فروغی تنها نماینده ایران در فینال ماده تپانچه بادی مردان توانست مدال طلای مسابقات را کسب کند. این نخستین مدال المپیک در تاریخ تیراندازی ایران است که توسط این ورزشکار ایلامی بدست آمد.

گفتنی است آقای جواد فروغی دانش آموخته ی مقطع کارشناسی در رشته ی پرستاری از دانشکده پرستاری و مامائی دانشگاه شاهد بوده و در دوران تحصیل در تشکل های دانشجویی همچون بسیج دانشجویی و انجمن مستقل دانشجویان دانشکده پرستاری و مامائی دانشگاه، فعالیت داشته است.

روابط عمومی دانشگاه شاهد، ضمن تبریک این موفقیت ارزشمند و تاریخ ساز به جناب آقای جواد فروغی و خانواده محترم ایشان، دانشگاهیان دانشگاه شاهد، جامعه ورزشی کشور، برای تمامی دانش آموختگان دانشگاه شاهد، ورزشکاران و ورزشکاران اعزامی به المپیک توکیو آرزوی موفقیت و سربلندی دارد.

3209651.jpg
Iranian_shooter_Javad_Foroughi_won_the_gold_medal_in_the_Men's_10m_air_pistol_at_the_2020_Olympic.jpg
1400050212192224523246684.jpg

​​​