کسب عنوان اداره بهداشت و درمان نمونه کشور در سال ۹۸

کسب عنوان اداره بهداشت و درمان نمونه کشور در سال ۹۸
 به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، اداره بهداشت و درمان دانشگاه شاهد به عنوان «مرکز بهداشت و درمان نمونه دانشجویی در سال 1398» شناخته شد.
در هفتمین گردهمایی رؤسای مراکز بهداشت و درمان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی وابسته به وزرات علوم، تحقیقات و فنّاوری که مورخ ۲۲ خرداد به میزبانی دانشگاه الزهرا (سلام الله علیها) برگزار شد، مراکز بهداشت و درمان دانشجویی ممتاز، برتر، نمونه، فعال و ساعی معرفی شدند.
این انتخاب در سطوح مختلف و بر اساس عملکرد سال  1397این مراکز صورت گرفت و اداره بهداشت و درمان دانشگاه شاهد نیز در بین حدود 90 مرکز بهداشت و درمان دانشجویی دانشگاه های کشور، به عنوان «مرکز بهداشت و درمان نمونه دانشجویی در سال 1398» شناخته شد.
در بخش پایانی برنامه این مراسم، تندیس و لوح تقدیری از سوی دکتر محمدرضا علم، معاون امور دانشجویان داخل و خانم دکتر منصوره سادات صادقی، رییس دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم به خانم دکتر عرب عامری، رییس اداره بهداشت و درمان دانشگاه شاهد اهدا شد.
قابل ذکر است در این گردهمایی که با حضور دکتر صدیقی معاون وزیر و رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر علم، معاون امور دانشجویان داخل و خانم دکتر صادقی مدیر کل دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان برگزار گردید، در خصوص مسایل بهداشت و درمان دانشگاه های کشور بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

دکتر جهان بین، معاون دانشجویی دانشگاه نیز روز پس از این مراسم، ضمن تبریک به مناسبت کسب عنوان «مرکز بهداشت و درمان نمونه دانشجویی در سال 1398»، از تلاش مجموعه همکاران اداره بهداشت و درمان تشکر و قدردانی به عمل آورد.

98_03_28_behdasht02.jpg 98_03_28_behdasht032.jpg

98_03_28_behdasht04.jpg