کسب رتبه دوم و مدال نقره توسط دانشجوی دانشگاه شاهد

کسب رتبه دوم و مدال نقره توسط دانشجوی دانشگاه شاهد

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، دهمین دوره المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی از 13 لغایت 17 مرداد ماه سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار گردید.

آقای آرمین ساعی آغمیونی دانشجویی پزشکی دانشگاه شاهد، رتبه دوم و مدال نقره مرحله گروهی حیطه کارآفرینی در بستر دانشگاه های هزار سوم این دوره از المپیاد را کسب نمود.

دهمین دوره المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی در 6 حیطه آموزش پزشکی، استدلال بالینی، تفکر علمی در علوم پایه، کارآفرینی در بستر دانشگاه های هزاره سوم و مدیریت نظام سلامت برگزار شد که تعداد 540 دانشجو از ده منطقه آمایشی در آن شرکت داشتند و در دو مرحله انفرادی و گروهی به رقابت علمی پرداختند.

در مراسم اختتامیه که در روز چهارشنبه 17مرداد ماه در جمع پرشور دانشجویان و با حضور مسئولین وزارتی برگزار گردید از رتبه های برتر مرحله انفرادی و گروهی تقدیر بعمل آمد.

2.jpg
5.jpg

مخاطبین محترم می توانید اخبار دانشگاه شاهد را در پیام رسان سروش و صفحه اختصاصی دانشگاه در آپارات دنبال نمایید.​​​​​​​​​​​​