کسب رتبه دوم تیم دانشجویی دانشگاه در مسابقات فن بازار سلامت

کسب رتبه دوم تیم دانشجویی دانشگاه در مسابقات فن بازار سلامت
به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، تیم دانشجویی دانشگاه شاهد در ششمین دوره ی مسابقات دانشجویی "فن بازار ملی سلامت" دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور، به مقام دوم دست پیدا کرد.

این مسابقات بین ۱۹ تیم (۱۱۴ نفر) از ۱۸ دانشگاه علوم پزشکی سراسر کشور برگزار و به مدت ۵ هفته به طول انجامید که تیم ها پس از کسب امتیازات هفتگی، ارائه و امتحان نهایی رتبه بندی شدند.
در این رقابت تیم دانشجویی دانشکده‌ی دندان پزشکی دانشگاه شاهد با ایده «بنیاد محرومیت زدایی در حوزه سلامت دهان و دندان» به سرپرستی دکتر حکیمانه به ارائه ایده‌های فناورانه خود پرداختند و پس از فرآیند داوری توانستند مقام دوم این مسابقات را کسب کنند.
اعضای این تیم را آقایان محمدجواد رمضانی، ایمان ملک صفت و خانم ها مریم سادات میرشریفی، کیمیا زین الدین، مریم بخشی زاده تشکیل داده بودند.

فن بازار 99.jpg

گفتنی است رتبه اول این مسابقات را به صورت مشترک تیم های دانشگاه علوم پزشکی لرستان و دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی (با هدیه 7 میلیون تومان وجه نقد و تقدیرنامه)، رتبه دوم را به صورت مشترک تیم های دانشگاه شاهد و دانشگاه علوم پزشکی یاسوج (با هدیه 5 میلیون تومان وجه نقد و تقدیرنامه) و رتبه سوم را به صورت مشترک تیم های دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه علوم پزشکی بجنورد (با هدیه 3 میلیون تومان وجه نقد و تقدیرنامه) کسب کردند.

این موفقیت را به تیم دانشجویی دانشکده دندان پزشکی دانشگاه تبریک می گوییم و از درگاه ایزد منان برای تمامی دانشگاهیان دانشگاه شاهد موفقیت های روز افزون مسئلت می نماییم.​

​​​