کسب رتبه برتر علمی و جایزه ملی ایثار توسط کارشناس مسئول دانشکده پرستاری

کسب رتبه برتر علمی و جایزه ملی ایثار توسط کارشناس مسئول دانشکده پرستاری

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، اولین جشنواره آموزشی تحصیلی جایزه ملی ایثار سه شنبه 10 اسفند ماه با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وزیر آموزش و پرورش، روسای وزارتخانه ها و دستگاه های آموزشی عضو طرح شاهد، قائم مقام بنیاد شهید و امور ایثارگران و معاونین بنیاد، دانش آموزان، دانشجویان و طلاب شاهد و ایثارگر در دانشکده تربیت بدنی دانشگاه تهران برگزار شد.

در جشنواره آموزشی تحصیلی جایزه ملی ایثار که به مناسبت سی امین سالگرد طرح شاهد به منظور تجلیل از برترین‌های آموزشی و تحصیلی شاهد و ایثارگر برگزار شده بود، از اهداف برگزاری همایش، پاسداشت مقام آموزشی، تحصیلی و پژوهشی دانش‌آموزان، دانشجویان و طلاب شاهد و ایثارگر و فرصتی برای معرفی استعدادهای برتر آموزشی ایثارگران به جامعه یاد شد.

گفتنی است در اين مراسم سركار خانم اكرم حجتي دانشجوي شاهد و ایثارگر دانشگاه آزاد اسلامي تهران مركز، کارشناس مسئول امور فرهنگی و دانشجویی دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه شاهد، حائز رتبه برتر رشته مديريت آموزشي دوره دكتري تخصصي (ph.d) در سال تحصيلي 95- 94  گرديد و تنديس ملي ايثار و لوح تقدير توسط سردار انصاری قائم مقام رياست بنیاد شهید و امور ايثارگران به ايشان اهداء شد.