کسب رتبه برتر خلاقیت توسط روابط عمومی دانشگاه شاهد

کسب رتبه برتر خلاقیت توسط روابط عمومی دانشگاه شاهد

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، همایش مسئولان روابط عمومی بنیاد شهید و امور ایثارگران سراسر کشور و سازمان‌های تابعه، روز پنجشنبه 5 بهمن‌ماه با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین شهیدی نماینده ولی‌فقیه، معاون رئیس‌جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در مشهد مقدس برگزار شد.

برگزیدگان طرح ارزیابی روابط عمومی‌های برتر بنیاد شهید و امور ایثارگران در این همایش در شاخص‌های مختلف معرفی و تقدیر شدند.​

در این همایش روابط عمومی دانشگاه شاهد در شاخص «خلاقیت» به‌عنوان رتبه‌ی برتر انتخاب شد و آقای مهندس دوباشی مسئول روابط عمومی دانشگاه، لوح رتبه برتر جشنواره روابط عمومی بنیاد سراسر کشور و سازمان‌های تابعه را از نماینده ولی‌فقیه، معاون رئیس‌جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران دریافت کرد.

در این دوره استان خراسان رضوی به‌عنوان «روابط عمومی برتر» شناخته شد و در شاخص «صدا» استان لرستان، بخش «سیما» استان فارس و استان کرمانشاه، در بخش «مطبوعات» استان قزوین، در بخش «انتشارات»  استان تهران و روابط عمومی بیمه دی، در بخش «تبلیغات» استان بوشهر، در بخش «خبرگزاری» تهران بزرگ و استان قم، در بخش «پایگاه‌های خبری» استان ایلام، در بخش «فضای مجازی» استان اصفهان و استان کرمان، در بخش «نظرسنجی» روابط عمومی بانک دی به‌عنوان رتبه‌های برتر تقدیر شدند.

robe bartar 96,11,05,002.jpg
rotbe bartar 96,11,05-03.jpg