کسب افتخار توسط دانشجوی دانشگاه شاهد در مسابقات قرآن دوجانبه ایران و عراق

کسب افتخار توسط دانشجوی دانشگاه شاهد در مسابقات قرآن دوجانبه ایران و عراق

به گزارش «روابط عمومي« دانشگاه، دانشجوی دانشگاه شاهد در مسابقات قرآن دوجانبه ایران و عراق رتبه اول در رشته حفظ كل قرآن كريم را كسب نمود.

آیین اختتامیه مسابقه دوجانبه قرآن دانشجویان دختر ایران و عراق (حفظ کل، ترتیل، قرائت) همزمان با شب عید غدیر  روز یکشنبه ۲۶ خردادماه از سوی مرکز همکاری‌های علمی بین المللی دانشگاه الزهرا و با حمایت معاونت فرهنگی - اجتماعی وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، پردیس خواهران دانشگاه بین المللی امام رضا (ع)، مدیریت حرم مطهر امام رضا (ع) و بسیج اساتید دانشگاه الزهرا در محل تالار پژوهش‌های آستان قدس رضوی، بصورت حضوری – برخط و حضور مجازی برخی رسانه‌های داخلی و خارجی و هشت داور از ایران، یمن و بحرین برگزار و برگزیدگان این دوره از مسابقات اعلام شدند.

در این دوره از مسابقات که بین 300 نفر شرکت کننده در مرحله اول و 20 نفر در مرحله نهایی برگزار گردید، سرکار خانم فاطمه نیکوئی، دانشجوی رشته پرستاری و مامایی دانشگاه شاهد، موفق به کسب رتبه اول در رشته حفظ کل قرآن کریم گردید.

این موفقیت ارزشمند را خدمت ایشان تبریک می گویيم و توفیق روز افزون دانشگاهیان دانشگاه شاهد را از خداوند متعال مسئلت می نمایيم.

enews_EToolsFile_IMG_0905-7d1ade35-0aea-4867-89d7-07a7f4c963a9.jpg