کتاب سال 1394 دانشکده علوم پایه منتشر شد

کتاب سال 1394 دانشکده علوم پایه منتشر شد

به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، کتاب سال 1394 دانشکده علوم پایه،  به همت و یاری جمعی از مدیران، اساتید و کارکنان دانشکده در آستانه آغاز سال نو، در قالب کتاب الکترونیک در فضای رسانه ای و مجازی انتشار یافت.

متن یادداشت کارگروه تدوین کتاب سال 1394 دانشکده علوم پایه در مقدمه این کتاب بدین شرح است:

​چرا «​کتاب سال» بنویسیم؟

رشد و توسعه‌ آموزش عالی از ویژگی‌های دنیای جدید در سطح جهانی و ملی محسوب‌ می‌شود که مستلزم آن است که فضای دانشگاه های کشور در همه زمینه های آموزشی، پژوهشی، علمی، فرهنگی و... مورد توجه و ارزیابی قرار گرفته و همواره آخرین وضعیت آنها، آنچه که بوده، هست و خواهد شد مورد رصد قرار گیرد.

«دانشکده علوم پایه دانشگاه شاهد» نیز به عنوان یکی از اعضای خانواده بزرگ علمی وآموزشی کشور، همواره به دلیل "موفقیت های گوناگون اساتید و اعضای هیات علمی، دانشجویان و حتی کارکنان" در عرصه های مختلف آموزشی، پژوهشی، علمی و فرهنگی مورد توجه قرار داشته است که این کانون توجه، این ضرورت را ایجاب نموده است که پس از گذشت 22 سال از شکل گیری آن، مجموعه‌ای به معرفی این نهاد دانشگاهی پرداخته و ضمن بیان تاریخچه و معرفی ارکان و اعضای این دانشکده، گزارش کوتاهی از فعالیت های صورت گرفته در هر بخش را براساس "گزارش های نگارش شده توسط خود کارکنان در فرم های ارزشیابی" بیان نماید و بتواند تا گویای بخشی از فعالیت ها و زحمات خانواده دانشکده علوم پایه در راستای توسعه آموزش عالی باشد.

"کتاب سال 1394 دانشکده علوم پایه"،  به همت و یاری جمعی از مدیران، اساتید و کارکنان دانشکده همزمان با ماه های پایانی سال 1394، آغاز به تدوین و نگارش نمود است که در آستانه آغاز سال نو، در قالب« کتاب الکترونیک» در فضای رسانه ای و مجازی انتشار یافت.

در خاتمه لازم می دانیم از همدلی، همراهی و همکاری همه عزیزانی که در تأمین محتوا، تدوین و نگارش این «یادمان» ما را یاری نموده اند، صمیمانه سپاسگزاری نماییم و از همه همکاران و عزیزان گرانقدر بابت اینکه نتوانستم آنگونه که باید و شاید، بیان کننده گوشه ای  از زحمات و فداکاری هایشان باشیم، عذرخواهی می نماییم و امید داریم در سالهای آینده نیز با تداوم و تکمیل این حرکت، توانایی و خدمات این عزیزان بیش از پیش مورد ارزیابی و تقدیر قرار گیرد.

روزها مي‌گذرند، ماهها و سالها به هم افزوده مي‌شوند و ثانیه های گذران عمر شتابان عبور می کنند و در اين ميان، تنها، «رضاي خدا» و «خشنودی خلقي» مي‌ماند كه برايشان كاري كرده ايم...

و توفیق از آن خداست...

کارگروه تدوین کتاب سال 1394 دانشکده علوم پایه

شما می توانید فایل کتاب سال را از طریق آدرس ذیل دریافت نمایید:

دریافت فایل کتاب سال 94 دانشکده علوم پایه

​​​​