کارگاه های آموزشی آمادگی برای امتحانات برگزار شد

کارگاه های آموزشی آمادگی برای امتحانات برگزار شد
به گزارش «روابط عمومی» دانشگاه، کارگاه های آموزشی "آمادگی برای امتحانات"_ دی ماه 1400 به همت اداره مشاوره دانشجویی برگزار شد.

اداره مشاوره دانشجویی در راستای ماموریت خود در پیشرفت تحصیلی و ارتقاء سطح مهارت های تحصیلی دانشجویان اقدام به برگزاری دوره آموزشی با عنوان آمادگی برای امتحانات نمود. اين دوره آموزشی با هدف آمادگی دانشجویان برای امتحانات و افزایش سطح آگاهی دانشجویان با نحوه مطالعه و برنامه ریزی، سبک مطالعه، هدف گذاری و کنترل اضطراب امتحان تدارک دیده شد و از هفته پایانی کلاس های درس و تا زمان شروع امتحانات به نحوی برنامه ریزی شد که فرصت کافی برای هدف گذاری و روش صحیح مطالعه و یادگیری برای دانشجویان وجود داشته باشد و در نهایت در آستانه ورود به امتحانات نیز با شرکت در کارگاه و کسب مهارتهای کنترل اضطراب امتحان، از بروز این مساله در دانشجویان پیشگیری به عمل آید.

عناوین کارگاه های برگزار شده:

عنوان کارگاه

نام مدرس

تاریخ برگزاری

ساعت

کارگاه اول

چگونه برای امتحان آماده شویم؟

خانم سمیه عشقی

5 دی ماه

کارگاه دوم

راهبردهای هدف گذاری و مدیریت زمان

خانم دکتر نگین همتی

7 دی ماه

کارگاه سوم

چگونه بر اضطراب امتحان غلبه کنیم؟

خانم سمیه عشقی

12 دی ماه

کارگاه چهارم

راهبردهای یادگیری و مطالعه برای امتحانات

خانم دکتر نگین همتی

14 دی ماه

ساعت 18 الی 20

آمادگی دانشجویان در هدف گذاری و مدیریت زمان برای مطالعه، آشنایی با سبک های درست مطالعه و یادگیری قبل از شروع دوره امتحانات و همچنین توانایی کنترل اضطراب در زمان امتحان یک ضرورت جدی است که مرکز مشاوره دانشجویی را بر آن داشت تا در زمان مناسب، اقدام به برنامه ریزی و اجرای کارگاه های مذکور نماید. این موضوع می تواند بر پیشگیری از افت تحصیلی دانشجویان تاثیر مثبت گذارد. محتوای کارگاه های برگزار شده به طور کلی شامل موارد زیر بود:

-         آموزش های مربوط به ضرورت های دوره امتحانات مثل داشتن خواب کافی، تغذیه مناسب، ورزش و...

-         آموزش جمع بندی و مرور مطالب ارائه شده توسط استاد در هفته پایانی کلاس های درس

-         راهبردهای هدف گذاری و مدیریت زمان قبل از شروع امحانات

-         روش های مطالعه و تکنیک پس ختام و به کارگیری روش هایی برای حذف عوامل برهم زننده تمرکز

-         تکنیک های کنترل اضطراب امتحان و نحوه صحیح پاسخ گویی به سئوالات

'گفتنی است در پایان این کارگاه از دانشجویان نظرسنجی به عمل آمد و دانشجویان نظرات خود را در مورد برنامه های اجرا شده اعلام نمودند. نظرات در مجموع حکایت از رضایت زیاد دانشجویان از حضور در این برنامه بود و درخواست برگزاری مستمر برنامه های مشابه در در این حوزه را داشتند.

اضطراب+امتحان+4.jpg